nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior szerint a lánya a vigasza

L.L. Junior: „Vigasztalásként küldte a Jóisten a kislányomat!”

Otthonából jelenkezett be L. L. Junior, aki arról mesélt, hogyan élte meg a kislánya érkezését.

Szeptember közepén, a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt L.L. Junior, hogy megszületett a lánya, Lili

L. L. Junior kislánya megszületett

L. L. Junior kislánya megszületett, ezt a képet mutatta meg az RTL Reggeliben is (Fotó: Instagram)

Vasárnap szülei haza is vihették a kórházból a kicsit, amit különösen Junior felesége, Körtvélyessy Kinga várt már, hiszen cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhesnek számított, és korábban kórházba vonult.

A szülők minden percet a gyerekükkel töltenek, és segítségük is van. Junior édesanyja, Fanni néhány napra odaköltözött a pár otthonába, a mai Reggeliben pedig a zenész arról mesélt, mennyire más érzés lányos apának lenni, már most óvatosabban nyúl a kicsihez, aki az anyja szerint kamaszként egészen biztosan az ujja köré csavarja majd Juniort. 

„Én mindig fiús voltam, mert a fiúkkal sokkal egyszerűbb, a lány az tényleg egy melegebb dolog, de nagyon nagy szerelem és nagyon nagy boldogság.” 

Mint kiderült, Junior meg is könnyezte a lánya születését, de mint mondta, nemcsak a szülés maga hatotta meg, hanem az elmúlt egy év eseményei jöttek ki rajta. Az egyik hozzászólás különösen megérintette a zenészt. 

„Írta, hogy a Jóisten vigasztalóként küldte ezt az áldott kislányt (…) Mi nagyon hiszünk Istenben, nem hiszünk a reinkarnációban vagy ilyenekben, vagy dátumokban vagy számmisztikában, és abszolút előre nézünk, mindent megélünk. Most jelenleg a helyreállítás és a hála ideje van.”

A kislányáról mesélve L.L. Junior már elmondta, hogy előre felkészült a gyerek kamaszkorára is. 

„Felvettem a fegyverboltokkal a kapcsolatot” – viccelődött. 

L. L. Junior pokoli nehéz időszakon ment át:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top