Nahát! Így festett Lengyel Tamás 15 évvel ezelőtt! – A mi kis falunk szereplői akkor és most

nlc | 2020. Szeptember 26.
Mielőtt leülsz este a tévé elé, lapozd át galériánkat, hogy megnézd, milyenek voltak A mi kis falunk szereplői korábban!

Ha szombat, akkor A mi kis falunk. Az RTL klub szériájának új, ötödik évada egy hete tért vissza a képernyőre. A közönségkedvenc sorozat szereplői igencsak a nézők szívéhez nőttek az elmúlt években. Feltúrták hát a fotóalbumot, hogy megnézzük, hogyan festettek a szereplők 10-15 évvel ezelőtt, és hogyan festenek most. Emlékeztek még, amikor Udvaros Dorottya 2008-ban a Szombati esti lázban táncolt? És arra, mennyire hosszú volt a haja Szabő Győzőnek a 2002-es Valami Amerikában? Persze tudjuk még fokozni, például megnézheted a mai epizód előtt a rappelő Lengyel Tamás tizenöt évvel ezelőtti fotóját!

Galériánkban megnézheted A mi kis falunk szereplőinek akkor és most fotóit!

Schmied Zoltán

Schmied Zoltán 2006-ban a Konyec című film bemutatóján, valamint plébánosként A mi kis falunkban (Fotó: SMAG/Schumy Csaba; RTL Sajtóklub)

Csuja Imre

Csuja Imre 2004-ben, A mi kis falunk új évadában és egy 2019-es rendezvényen (Fotó: SMAG/Ványi Ákos; RTL Sajtóklub; SMAG/Korponai Tamás)

Szabó Győző

Szabó Győző 2002-ben a Valami Amerika első részében, rendőrként A mi kis falunkban és 2020-ban (Fotók: Mafab; RTL Sajtóklub)

Udvaros Dorottya

Udvaros Dorottya 2008-ban a Szombati esti láz című műsorban, A mi kis falunk első fotózásán és a 2019-es Story-gálán (Fotók: RTL Sajtóklub, SMAG/Schumy Csaba)

Bata Éva

Bata Éva a 2013-as Story-gálán és Tecaként, A mi kis falunkban (Fotó: Schumy Csaba; RTL Sajtóklub)

Lengyel Tamás

Lengyel Tamás 2005-ben, két éve A mi kis falunk forgatásán és 2019-ben (Fotó: SMAG/Csibi Szilvia; SMAG/Olajos Piroska; SMAG/Nagy Zoltán)

A mi kis falunk szereplőinek élete!

Exit mobile version