Sztárok

Magánéletről alig, munkáról annál többet mesél Lengyel Tamás, aki így lett a legmenőbb magyar sorozatok kulcsfigurája

Ha színházba nem is jutunk el, nehéz úgy bekapcsolni a tévét, hogy ne találkozzunk Lengyel Tamással. Halljuk a hangját a Comedy Centralon, nevethetünk rajta A mi kis falunkban, vagy az új, Segítség, itthon vagyok! sorozatban. Ideje volt hát megnézni, hogy mire kíváncsiak vele kapcsolatban a legjobban az emberek!

Amire a legtöbben keresnek: Lengyel Tamás filmek

Akik sorozatban látták, valamelyik csatornán, azok filmben is szívesen megnéznék Lengyel Tamást, legalábbis erről árulkodnak a keresések. Nos, a 42 éves Lengyel Tamás több filmben is szerepelt, közülük talán a legnépszerűbb a 2018-as BUÉK, ami az olasz Teljesen idegenek című mozifilm magyar feldolgozása. Drámában és vígjátékban is láthattuk már. Erről így beszélt korábban a port.hu-nak.

Ha jönnek minőségi, jó ajánlatok, akkor egy színész ma Magyarországon nem utasíthat vissza egy vígjátékot csak azért, mert az vígjáték. Másrészt nem gondolkodom máshogy egy vígjátékról, mint egy drámáról, sőt, bizonyos tekintetben nehezebbnek tartom. Fontosabb a ritmus, itt is igazinak, hitelesnek, konkrétnak kell lenni.”

Lengyel Tamás és Törőcsik Franciska

Lengyel Tamás és Törőcsik Franciska a B.U.É.K című filmben

Amikor pedig arról kérdezték a Nők Lapjában, hogy mi az, amit a saját kárán tanult meg, szintén a színészettel kapcsolatos választ adott. „A színészet nem mindig kiegyensúlyozott pálya, de ez az, ami igazán érdekel, így meg kellett tanulnom, hogy ne keserítsen el, ha elmegyek egy válogatásra, és netán más visszajelzést kapok, mint amire számítottam. Új lap, új szerep, új lehetőség – így gondolkodom.”

Amire a legtöbben keresnek: Lengyel Tamás Instagram

Lengyel Tamás Instájáról már írtunk, amikor arról számoltunk be, hogy melyik híresség hogyan használja a közösségi oldalakat a koronavírus-járvány idején. A mi kis falunk sztárjának Instáját érdemes csekkolni, mert számos sorozat- vagy filmajánlóval találkozhatnak rajta az emberek. Minimálisan bepillantást enged a magánéletébe is, de még fontosabb, hogy lényeges társadalmi kérdéseket is felvet az oldalán. Ha vannak „hasznos” profilok, akkor Lengyel Tamásé biztosan az.

Amire a legtöbben keresnek: Lengyel Tamás felesége

Nem tartozik azok közé a színészek közé, akik lépten-nyomon a magánéletükről beszélnek. Ahogyan a közösségi oldalakon, úgy az újságok hasábjain is csak szűkszavúan osztja meg életének ezt a részét. Ám Ábel Anita NŐComment című műsorában Lengyel Tamás elmondta, hogy egy nőben fontos számára az intellektus, a személyiség, a humor és először mindig a szemét, a mellét és a lábát nézi meg. Akkor, vagyis 2019. novemberében annyit mondott, hogy másfél éve van együtt kedvesével, akit nagyon szeret. 

Végül az sem maradt titokban, hogy idén megnősült. „Igen, megnősültem. Pont. Nem szeretnék erről beszélni. Szűk körű esküvőnk volt, 7 és fél percig tartott a szertartás, mert nem kértünk sem homokösszeöntést, sem gyertyagyújtást… Aztán persze csináltunk egy bulit, ahová mindenkit elhívtunk, és elmentünk nászútra, mint minden normális ember”– mondta a BEST magazinnak márciusban.

Bár azt nem tudjuk, hogy a Comedy Central új kisfilmjeit már Tamás esküvője után vették-e fel, de az ujján látható karikagyűrűből azt feltételezzük, hogy igen…

Az új csatornahang – minden, ami kimaradt

Vannak olyan baki összeállítások, amikhez nem kell kommentárt fűzni – na, ez nem ilyen! :DDDDDDDDDDMinden percét imádtuk!!! <3

Közzétette: Comedy Central Magyarország – 2020. április 16., csütörtök

Amire a legtöbben keresnek: Lengyel Tamás Aranyélet

A Társas játék és a Terápia után robbant be az HBO Aranyélet sorozata, amelynek néhány részében Lengyel Tamást is láthattuk. Nem emlékszel? Segítünk felfrissíteni az emlékezetedet! Ő alakította Miklósi Tibort, Attila (Thuróczy Szabolcs) öccsét, aki csak édesanyjuk előtt tetszelgett a jófiú szerepében, aztán kiderült, hogy sötétebb a lelke, mint Endre bának. 

Lengyel Tamás az Aranyéletben

Jelenet az Aranyélet c. sorozatból (Fotó: HBO)

Amire a legtöbben keresnek: Lengyel Tamás Eszenyi Enikő

Idén kora tavasszal Lengyel Tamás is aláírta azt a nyilatkozatot, amelyben a Vígszínház társulatának korábbi tagjai ezt írták: 

„Alulírottak személyes tapasztalataink alapján kijelentjük, hogy a jelenleg regnáló igazgató, Eszenyi Enikő által gyakorolt verbális erőszak és az agresszív vezetői kommunikáció hozzájárult ahhoz, hogy felbontsuk a szerződésünket a Vígszínházzal.

Azért hozzuk nyilvánosságra ezt a levelet, mert a Vígszínházban nem állt rendelkezésünkre olyan intézményi fórum, ahol a személyes tapasztalatainkat, panaszainkat kivizsgálták volna.

Kiállunk az intézményben szerzett tapasztalataikról nyilatkozó Néder Panni színházrendező és Fenyvesi Lili filmrendező-rendezőasszisztens mellett. Fontosnak tartjuk a prevenciót, és szolidaritást vállalunk minden jelenleg is ott dolgozó kollégával, aki a hatalommal való visszaélés áldozata.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HVG interjú - Link a bioban.

Lengyel Tamás (@lengyeltamas_official) által megosztott bejegyzés,

Ekkor még a Vígszínház új igazgatójának kinevezése előtt álltunk, melyre az akkori direktor, vagyis Eszenyi is újra pályázott. Lengyel március 19-én a hvg.hu megkeresésére azt mondta, abban, hogy 2017-ben eljött a Vígből, szerepe volt a színházban tapasztalható abúzusnak, amit az igazgató, Eszenyi Enikő felelősségének tart. Próba miatt Eszenyi nagyapja halálos ágyához sem engedte el Lengyelt, pedig a színész tudta, hogy nagyapjának már csak órái vannak hátra. Mint mondja, ezt soha nem tudta megbocsátani az igazgatónak.

„Már torkig vagyok a képmutató viselkedéssel, a színészek kihasználásával, a sok hazugsággal, és mentettem a lelkiismeretemet. Végre tiszta levegőt vehettem. Hogyan nézel tükörbe, ha hallgatásoddal a nyilvánvaló igazság helyett a hazugság mellé állsz?” – mondta Lengyel annak kapcsán, hogy eddig nem beszélt nyilvánosan a rossz tapasztalatairól.

Eszenyi végül lemondott. A főváros pedig Rudolf Pétert nevezte ki a Vígszínház élére.

Amire a legtöbben keresnek: Lengyel Tamás Jóban Rosszban

Jobbnál jobb sorozatokban játszik mostanában Lengyel Tamás. Gondoljunk csak a korábban említett A mi kis falunkra, vagy a Válótársakra, a Segítség! Itthon vagyok!-ra. Az emberek viszont még most is kíváncsiak azokra a korai Jóban Rosszban epizódokra, amelyekben Lengyel Tamás szerepelt. Ő alakította Zólyom Iván karakterét, akivel rendszeresen találkozhattunk az első 350 részben, majd valamikor a 800. epizód környékén visszatért. Az Instáján viccesen ezzel a fotóval utalt a tizenöt évvel ezelőtti Jóban Rosszban-időszakra. 

View this post on Instagram

Dr. Zólyom Iván. 15 évvel később.

A post shared by Lengyel Tamás (@lengyeltamas_official) on

Mi a helyzet A mi kis falunkban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top