Sztárok

Lengyel Tamás a mézeshetek közben, Csuja Imre kertből, Bata Éva az otthonából dolgozik – itt az új RTL sorozat, a Segítség! Itthon vagyok!

A veszélyhelyzet miatt sok színész most otthon ragadt, és eddig csak a követőiket szórakoztatták videókkal. Most ehhez egy profi rendezést kaptak, történettel. Íme néhány kulisszatitok az RTL új sorozatáról!

A Maradj haza magadnak! és a Made in karantén nem az egyetlen új műsor ettől a héttől. A mi kis falunk rendezője és kreatív igazgatója, Kapitány Iván fejében született meg az ötlet, amelyből Segítség! Itthon vagyok! címmel készült el egy profi szórakoztató sorozat. Az RTL vasárnap induló műsorának különlegességét leginkább a forgatási körülmények adják, amúgy színtiszta vígjátékot kapnak a nézők. 

„Voltak már ennek paneljei, amik megvoltak, egy netes sorozathoz már gondolkodtunk, hogyan lehetne megcsinálni, és volt már egy történetünk is” – mesélte a rendező a Fókusz riporterének. 

Kapitány Iván a Segítésg! Ithon vagyok! sorozat rendezője

Kapitány Iván a Segítésg! Ithon vagyok! sorozat rendezője

Ebben a helyzetben sok otthon ragadt színész már magától is készített videókat, ezzel főként a saját internetes követőiket szórakoztatták. Csuja Imre például a kertjéből üzent a rajongóinak, Erdélyi Tímea a gomba-óvodájáról mesélt, Lengyel Tamás pedig egy picit a magánéletéről

„Hááát, a házasélet? Igazság szerint, még csak most kezdődött… Jó, jó, azt mondom éppen, hogy a házasélet az nagyon jó. Tulajdonképpen a mézesheteink meghosszabbítását éljük itt” – kezdte viccesen a színész, aki már sokkal komolyabban hozzátette, a karantén nehezebb része, hogy az édesanyját alig látja. „Egyszer találkoztunk, én a kerítés végében álltam, ő pedig a kertben.”

A Fókuszban most először látható Lengyel Tamás az új szerepében, a Segítség! Itthon vagyok!-ban egy gazdag apukát alakít, akinek a legjobb barátja egy igazi csajozógép. Ezt a karatkert Nagy Sándor alakítja, akit a nézők A mi kis falunkban már nagyon megkedveltek.

Lengyel Tamás és Nagy Sándor a Segítésg! Itthon vagyok! egyik jelentében

Lengyel Tamás és Nagy Sándor a Segítésg! Itthon vagyok! egyik jelentében

Csuja Imre hetek óta él vidéken, és a Fókusz kérdéseit rendhagyó módon a felesége tolmácsolta, és ő készítette a felvételt. „Nagyon bízom abban, hogy ez is elmúlik egyszer, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Addig is igyekszem elfoglalni magamat kerti munkákkal” – mondta a színész, aki néhány naponta felhív egy-két kollégát az Örkény Színházból, illetve tartja a kapcsolatot A mi kis falunk színészeivel is.

Csuja Imre vidékre vonult néhány héttel ezelőtt

Csuja Imre vidékre vonult néhány héttel ezelőtt

Az új sorozatban Csuja Imre alakítja majd Rezsőt, feleségét pedig  Zsurzs Kati játssza. 

„Izgalmas kalandnak tartom a sorozatot” – mondta. 

Csuja Imre és Zsurzs Kati a Segítség! Itthin vbagyok! szereplői

Csuja Imre és Zsurzs Kati a Segítség! Itthon vagyok! szereplői

A Segítség! Itthon vagyok! több történetet fűz össze:

  • van benne esküvőjére készülő pár, ahol a vőlegény a legénybúcsúja miatt külföldön ragad, e köré jönnek a rokonok majd, 
  • van egy tanárnő, aki otthonról tanít, és szülői értekezleteket tart, miközben a saját családját is tereli
  • van egy lány, aki egyedül él otthon és már nagyon pasizna, őt alakítja majd Erdélyi Tímea
  • van elvált házaspár is a sorozatban
Megnézem
Összes kép (5)

Hevér Gábor, Pokorny Lia, Nagy-Kálózy Eszter, Kerekes József,Debreczeny Csaba, Kovács Panka, Fehér Tibor, Tóth Ildikó, Bata Éva, Kakasy Dóra, Haumann Máté, Mihályfi Balázs, Martinovics Dorina, Szatori Dávid mind szerepet kaptak az RTL új sorozatában. 

Itt megnézheted, hogyan készült a jelenre humorral reflektáló Segítség! Itthon vagyok!

Beugrik, melyik sorozatban láttad már a színészeket? Például ezekben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top