Sztárok

„Állandóan megkérdőjeleztem, hogy van-e dolgom ezen a pályán” – 48 éves lett Pokorny Lia

Pokorny Lia az egyik legfoglalkoztatottabb színésznő, mégis sokáig megkérdőjelezte, hogy van-e helye ebben a szakmában.

Pokorny Lia gyönyörű nő, nagyon jól tartja magát, szinte hihetetlen, hogy ma töltötte be a 48-at. Pokolian jó színésznő, nagyszerű ember, mindenki, akivel egyszer együtt dolgozott, újra vele akar forgatni és próbálni. A színésznő mégis sokáig bizonytalan volt, hiszen mivel nem végezte el a színművészeti egyetemet, sokan kételkedtek a tehetségében. 

„Mintha azok az emberek, akik számomra a non plus ultrák voltak, azt mondták volna, te nem kellesz. Tehát állandóan megkérdőjeleztem, hogy tényleg van-e dolgom ezen a pályán. Aztán utána egyszer csak így kezdett átfordulni, és egy nagyon különös, édes érzés lett ebből az egészből, hogy kimondottan elkezdtem szeretni, hogy nem jártam főiskolára, mert úgy nagyon egyszerű dolog színésznek lenni, hogy az ember főiskolára jár” – mesélte Kadarkai Endre Egyszóval című műsorában Pokorny Lia, akinek sokáig az volt a fő problémája, hogy nem tudott semmire nemet mondani, így gyakorlatilag kizsigerelte magát egy időben. 

„Ahhoz nagyon sok konfliktust kell átélni, hogy az embernek automatikus legyen ez a kicsi, apró szó, hogy nem. Most már azért az esetek 96 százalékában azt mondom, hogy megy, de valóban így van, a lelkiismeretemre még tudnak nyomást gyakorolni, de ne szépítsük, ez semmi másról nem szól, mint arról, hogy az ember nem meri bevállalni, hogy nem tartják őt jó fejnek” – állítja a színésznő, akit az éppen futó Jófiúk sorozatban láthatunk.

Most pedig pár képpel bizonyítjuk, hogy Pokorny Lián valóban nem fog az idő vasfoga.

Megnézem
Összes kép (7)

Szinte semmi sem változott: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top