Sztárok

Pokorny Lia egy úszókunyhón aludt

Kisfilmet forgatott Ljasuk Dimitryvel. Vadkemping, evezés, természet, drón és három kamera.

 Azt írja a Bors, hogy Pokorny Lia aludt egy 3×5 méteres úszókunyhón a Tisza-tavon, majd egy apró sátorban egy csatorna partján, végül egy nagy hajón az Aranyosi-sziget mellett. A kisfilmjeivel több díjat is nyert Ljasuk Dimitry új produkciójába hívta a színésznőt, aki a forgatásról mesélt a lapnak.

Fotó: Pokorny Lia Instagram

„Nem ragaszkodom feltétlenül a kényelemhez – mondta. – Van egy pici komfort az úszókunyhón, de fürdőszoba nincs, a Tiszában tudsz mosdani. A vadkemping zéró komfort, de szeretem nagyon. A lakóhajóval is vadregényes, mert egy csodálatos helyen álltunk meg. A varázslatos táj mindenért kárpótol. Itt a csend hangjai is teljesen mások, mint Budapesten. Üvöltenek a békák, susog a nád. Döbbenetes csak ott ücsörögni és figyelni. A nádasban fél ötkor kelt fel a nap, és mi megnéztük. Ott nem tudsz aludni, mert nem akarsz lemaradni semmiről. Ülsz abban a paradicsomi hangulatban, és minden pillanatot meg akarsz élni, mert mind mást kínál. A Tisza-tónál van szúnyog, de ez is a kaland része. Aki kalandra vágyik, annyit tud vállalni, hogy befújja magát. Szerintem Dimi is meglepődött, hogy egy pesti színésznő nem nyafog, nem mond mindenre nemet, inkább azt, hogy még másszunk be oda, ússzunk ide, menjünk éjszaka is.”

Pokorny Lia arról is mesélt, hogy a tavirózsák között lebegve a szabadság különlegesen magas fokát élte meg, és hogy nem fél semmitől, csak a pókoktól, és hogy akkor sem ijedt meg, amikor éjszakai szalonnasütés közepette karnyújtásnyira voltak tőle a rókák. „Hallottad, hogy ott mászkálnak, nézelődtek a bokorban. Kérdeztem Dimit: ez a róka? Igen. Ott zizegtek körülöttünk, míg falatoztunk. Ahogy fogyott a tűz, jöttek egyre közelebb” – mesélte. Hozzátette, hogy élete egyik legszebb három napja volt, pedig közben három kamerával és egy drónnal forgattak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top