Sztárok

Pokorny Lia meleg vízzel óvja az egészségét

Nem is olyan rég még elhúzódó hangszálproblémákkal küzdött. A gyógyuláshoz életmódváltásra volt szüksége.

Pokorny Lia számos elfoglaltsága mellett is szigorúan ügyel rá, hogy betartsa azt a diétát, amellyel sikerült megszabadulnia elhúzódó hangszálproblémáitól. Lia a Vasárnapi Blikknek elmondta, a komoly szellemi kihívások mellett ájurvédikus diétával és meleg vízzel őrzi az egészségét.

„Jó ideje tartom ezt az életmódot, amelynek egyik alapja, hogy mindig meleg folyadékot kell fogyasztanom. Megvan természetesen, hogy milyen teákat ihatok, de ha más nincs, akkor szimplán csak meleg vizet fogyasztok” – mondta, majd hozzátette, ezek mellett nagyon fontosnak tartja a saját maga által készített ételek fogyasztását is.

„Komoly változást igényel az ember életében az ilyesmi, főleg olyan napirend mellett, mint az enyém, de úgy osztom be a dolgokat, hogy magam főzzek, kenyeret süssek, sajtot készítsek. Ha úgy alakul, akár este, a színház után is belefogok” – árulta el Pokorny Lia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top