Sztárok

Még mindig lábadozik Szabó Zsófi

Szabó Zsófi még mindig nem épült fel teljesen.

Két hónappal ezelőtt futás közben sérült meg Szabó Zsófi, és azóta sem sikerült még felgyógyulnia – írja a Bors. “Most már hetedik hete, hogy terepen futottam, és elestem. Megnyúlt a bokaszalag, ami sokkal nehezebben regenerálódik, mint a szakadás, illetve lepattant egy csontszilánk is a bokámról” – mesélte a színésznő. Gyógytornára és terápiára jár, szabadidejében pedig sokat olvas. “Több idő jut pihenésre, olvasásra, de azért nem panaszkodhatom, így is sok dolgom van. A kutyámmal, Gyémánttal sokat sétálunk, persze úgy, hogy figyelek a lábamra, és nem erőltetem meg magam” – mondta Zsófi, és még azt is elárulta, hogy a kényszerpihenő miatt szigorúbban tartja a diétát, nehogy pluszkilók szaladjanak fel rá.

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top