nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika álomlakása

Szabó Erika rábukkant álmai otthonára

Fontos volt, hogy merre van a lakás Budapesten belül, és hogy legyen erkélye.

Boldogan újságolta Szabó Erika az RTL Klub Édesítő című műsorában, hogy végre megtalálta az álomotthonát. A színésznő már régóta vágyott egy saját családi fészekre, amelybe végre berendezkedhet. Ez utóbbi számára sokkal kisebb kihívás, mint megtalálni azt az otthont, amelyre mindig is vágyott.

Szabó Erika lakásánál szempont volt az elhelyezkedés (Fotó: RTL Klub)

Szabó Erika lakásánál szempont volt az elhelyezkedés (Fotó: RTL Klub)

„Maga a lakáskeresés sokkal macerásabb dolog, mint a költözés. Az már csak a cseresznye a hab tetején. Eleve egy nő számára az, hogy berendezheti, kitalálhatja mit, hova szeretne, már élvezeti rész. Én még azt a részét is szeretem, amikor bútorokat kell összecsavarozni. Az már a ’megérkeztünk, berendezkedünk, szépülünk’ fázis. A megfelelő otthon megtalálása sokkal nagyobb stressz szerintem” – mondta az Édesítőben a színésznő, akinek két fontos szempontja volt otthona kiválasztásánál.

Szabó Erika az Édesítő című műsorban (Fotó: RTL Klub)

Szabó Erika az Édesítő című műsorban (Fotó: RTL Klub)

„A munkámból fakadóan nekem elég fontos a lokáció, így örülök, ha az a városban van. Viszont ha már álomotthon, fontos, hogy rendelkezzen erkéllyel. A karantén alatt ez különösen felértékelődött számomra, így ez egy lényeges szempont – árulta el a színésznő, aki a megújuló energia mellett tette le a voksát. – Számomra az sem elhanyagolható, hogy a lakás fűtése-hűtése megújuló energiával történjen. A fenntarthatóság fontos, pláne, hogy hosszú távon ennek köszönhetően a rezsiköltségek is kedvezőbben alakulnak” – tette hozzá Szabó Erika. 

Még több Szabó Erikáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top