nlc.hu
Sztárok

Szakított exfeleségével Phil Collins

Phil Collins újra szétmegy az exfeleségével

Bár azt pletykálták, hogy újra összeházasodtak, a valóságban úgy fest, a legendás Phil Collins most végleg szétmegy exfeleségével, Orianne Cevey-vel.

A Genesis frontembere, a súlyos hátfajdalmakkal küzdő Phil Collins 1999-ben vette feleségül Orianne Cevey-t, miután előtte hat éven át jegyben jártak. A házasság nem tartott sokáig, 2006-ban szakítottak, majd két évvel később elváltak, és a válás során 46 millió dollárt adott a feleségének a vagyonos zenész. Később Cevey újraházasodott, majd 2015-ben kiderült, hogy Cevey az újabb válása után megint összejött Collins-szal – írja a brit Metro.

Phil Collins és Orianne Cevey egy 2018-as sajtóeseményen (fotó: John Parra/Getty Images)

Phil Collins és Orianne Cevey egy 2018-as sajtóeseményen (fotó: John Parra/Getty Images)

Azóta együtt voltak, és sokan már arra gondoltak, hogy újraházasodnak, de úgy tűnik a románc mostanáig tartott. A TMZ ráadásul azt állítja, hogy a nyár végén Orianne megint megházasodott, bár az új férj személyazonossága homályban maradt. Collins közben megkérte a nőt, hogy költözzön ki a floridai otthonából, és ha ezt nem teszi meg, kilakoltatási végzést szerez ellene. A párnak két közös gyereke van, a 19 éves Nic, és a 15 éves Matthew. Collinsnak a korábbi kapcsolataiból még három gyermeke született, köztük Lily Collins, akit most a Netflixen az Emily Párizsban főszerepében láthatunk.

Sztárok és válások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top