nlc.hu
Sztárok

Curtis felesége, Kriszti szexi fotói

Curtis válófélben lévő felesége szexi fotósorozatban mutatta meg magát

Jól viseli a válást Curtis felesége, Kriszti, legalábbis minden jel arra mutat, hogy a fiatal anyuka új életet kezdett.

A válás ellenére jól érzi magát a bőrében Kriszti, Curtis felesége. A fiatal anyuka néhány hete névváltoztatással jelezte, hogy nem kíván többé a rapperhez tartozni, most pedig egy szexi fotósorozatban mutatja meg, mennyire kiegyensúlyozottan és jól érzi magát a bőrében.

A Bors azt írja, hogy Kriszti a szülés után hónapokon át küzdött a gátlásaival, és abban sem volt biztos, hogy anyukaként  megoszthat-e szexi képeket magáról, de végül úgy döntött, hogy vállalja a fotózást. 

„Soha életemben nem vettem részt ilyen típusú fotózáson. Őszinte leszek… szülés után nem éreztem magam túlságosan formában egy ilyen jellegű fotózásra, sőt semmilyenre” – írta az Instagram-oldalán Kriszti, aki arra biztat minden anyukát, hogy vállaljon hasonló fotózást.

„Az elmúlt időszak nagyon nehézkes volt, de most végre jól érzem magam a bőrömben, s ez a fotókon is visszatükröződik” – árulta el a Borsnak Kriszti, aki körül egyre több férfi legyeskedik.

Curtis és Kriszti három évvel ezelőtt jöttek össze, tavaly született meg a közös gyermekük, Doni. A nő kitartott férje mellett a nehezebb időkben is, azonban hónapokkal ezelőtt elmúlt a szerelem, és végül az elválás mellett döntöttek. 

Olvass még többet Curtisről és Krisztiről az nlc-n:

curtis és kriszti

Fotó: Instagram

Kiemelt fotó: Curtis Hivatalos Instagram-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top