Elképesztő, hány kilót fogyott Emilio a Dancing with the Stars próbái alatt

nlc | 2020. Október 21.
Emilio jelenleg 86 kilót nyom a mérlegen. A Dancing with the Stars próbái alatt rengeteget fogyott, de már a műsor előtt elkezdte az életmódváltást.

Emilio néhány hónappal ezelőtt nagy életmódváltásba kezdett. A Dancing with the Stars múlt heti kiesője csak a próbák alatt 24 kilótól szabadult meg táncpartnere, Tóth Orsi segítségével. Az énekes 168 kilót nyomott, amikor megszólalt nála vészcsengő, hogy fogynia kell

Emilio és táncpartnere, Tóth Orsi (Fotó: Instagram)

„Ami megijesztett, hogy jött a magas vérnyomás, felvetődött a cukorbetegség esélye is. És persze, ott van a gyerekem. Belegondoltam, mi lesz, ha majd idő előtt el kell temetnie engem?” – mondta a Blikknek Emilio, aki jó ideje szenvedett a túlsúly miatt. Volt, hogy a cipőjét sem tudta bekötni, de az önbizalma is megtorpant. Végül idén márciusban döntött úgy, hogy életmódot vált.

A látványos fogyás a Dancing with the Stars élő adásaiban is jól látszott. Emilio már összesen 82 kilót fogyott, most 86 kilót nyom a mérlegen, de még nem teljesen elégedett.

„Amikor rám jött az L-es méret, én elkezdtem zokogni az öltözőben. Még át kell állítanom az agyamban, hogy nem kell már akkora hely, hogy elférjek” – vallotta be az énekes, aki elárulta, a mozgás mellett mi segített neki a nagy fogyásban. Emilio először az üdítőt, majd a kenyeret, a tésztát, és a köreteket dobta el. „Még a marhapörköltet is csak csalamádéval eszem” – jegyezte meg az énekes, akire felesége, Tina is nagyon büszke.

Olvass még Emilióról az nlc-n:

Exit mobile version