nlc.hu
Sztárok

Emilio rajongója

Emiliót erotikus videóval próbálta meghódítani az egyik rajongója

Emilio felesége, Tina látta először az intim videót.

Egyes rajongók szinte minden lehetőséget megragadnak, hogy kedvencük közelébe férkőzzenek. Nincs ezzel másként a DWTS-szereplő Emilio néhány követője sem, akik időről időre bepróbálkoznak, hátha többet is kaphatnak az énekestől, mint egy kedves gesztus.

„A múltkor Emil egyik fellépése után egy idősebb hölgy kiabált fel neki a színpadra, hogy milyen szexuális tevékenységre vágyik vele. Nem ez volt az egyetlen ilyen szélsőséges eset, volt, aki a mellére kért autogramot úgy, hogy dedikálásnál csak felhúzta a felsőjét és mutatta, hogy hova szeretné Emilio aláírását – mondta Jellinek Tina, aki szerint mégsem ez volt a legdurvább eset. – Nincsenek titkaink Emilióval egymás előtt, így a közösségi oldalainkat is közösen kezeljük. Megesik, hogy videóüzenetet küldenek neki, de amit az egyik nő küldött, az minden határon túlment. Ő arról küldött felvételt, ahogy anyaszült meztelenül ült a kádban és Emilio ’Őrült vágy’ című dalára kéjelgett. A telefonjával mindent megmutatott magán, felváz, alváz, épp csak a belső ultrahang maradt ki. A felvételt megmutattam Emiliónak is, aki azonnal leállíttatta és kérte, hogy töröljem ki” – árulta el Tina, aki ezt megelőzően egy utolsó lépést még tett annak érdekében, hogy a hölgynek ne legyen kedve hasonló akcióhoz.

tina drága családom

Tina és Emilio belenéznek egymás telefonjába (Fotó: Sláger TV)

„Megnéztem, ki ez a hölgy és legnagyobb meglepetésemre egy férjezett, gyermekes anyuka volt. Gondoltam, ha minket nem, talán a férjét érdekelheti ez a felvétel, így elküldtem neki. Néhány nappal később el is tűnt a párkapcsolati státusz az adatlapjáról. Nem akartam senkinek rosszat, de azt gondolom, hogy ezzel a felvétellel magát minősítette” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio felesége.

Nyomulós rajongók: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top