nlc.hu
Sztárok

A Házasodna a gazda Edinája innen lehet ismerős

Szabolcs gazda tisztában van Edina múltjával, de nem ez alapján ítéli meg

A Házasodna a gazda idei évadában feltűnik Edina, aki komolyan úgy érzi, hogy Szabolcs gazdával jó pár lennének. Éppen ezért nem akart titkokat sem.

Korábban megismerhettük a Házasodna a gazda Roland gazdáját, aki csodálatos tanyáján fogadta az öt kiválasztott lányt és egyből egy medencés bulival kezdte az ismerkedést. Szabolcs viszont más taktikát választott: ő biztosra akart menni, és egy barátját kérte meg, hogy pincérnek álcázva mérje fel a lányokat. Mondjuk, azt nem tudjuk, mi lett volna, ha a nehezen kiválasztott három lány ránézésre nem felel meg a barátnak, de szerencsére erről a jelentkezők mit sem tudtak.

Galántai Szabolcs, a Házasodna a gazda 2020-as szereplője

Szabolcs a Házasodna a gazda-jelöltek közül hármat hívott személyes találkozóra, egyet el is küldött azonnal

Edina például nagyon készült a találkozóra, és Szabolcs gazdát le is vette a lábáról. Mindketten egyformán őszinték, Szabolcs el is mondta, hogy neki ez a legfontosabb egy kapcsolatban, így már a tanyára vezető úton egyből rá is kérdezett Edina múltjára. 

Házasodna a gazda Edina

A Házasodna a gazda egyik jelentkezője, Edina

„Te amúgy már elég sok mindent csináltál. Mivel beleírtad a nevedet a levélbe, hát elég sok mindent vállaltál már be az életedben. Nem vagy egy ilyen szégyellős típus” – kezdte Szabolcs, és Edina el is mesélte, hogy azért próbálta ki magát mindenfelé, mert úgy érezte, belefér, de ennek már vége. Hamar kellett felnőnie, és szerinte ezzel vágott vissza.

„Nagyon sok ember láthatott már különböző médiafelületeken, és hát ezt Szabi is elég derekasan lecsekkolta, aminek én valamilyen szinten, sőt, teljes mértékben örülök. hiszen ő ennek ellenére is kiválasztott és elhívott ide, hogy megismerje az igazi énemet, az igazi Edinát, amire nagyon sok férfi nem képes. Hiszen lát egy képet rólam, és csak a testiséget szeretné. Amivel én nem tudok már egyetérteni.”

Valószínűleg ez volt az a pont, amikor mindannyian megértettük a kocsiban ülő másik lányt, aki mivel nem tudta, miről is van szó pontosan, csak annyit kérdezett, hogy „olyan” dolgokról beszélnek-e? Igen, nézőként mondhatjuk, hogy mi is erre gondoltunk, de más a megoldás, mondjuk, mi, de előbb jöjjön a videó. Te  mire gondolsz ezek alapján? 

A Házasodna a gazda szereplő a szexi múltjáról is nyíltan beszél:

Edina korábban popsiszépségversenyen indult, szerepelt videoklipekben és vállalt médiaszerepléseket, szóval néhányan lehet, hogy már valóban láttuk őt valahol. 

A szerelem sokféle lehet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top