nlc.hu
Sztárok

Friderikusz Sándor műsora

A koronavírus miatt leáll Friderikusz új műsorának forgatása

A stábból többen is elkapták a koronavírust.

Alig egy hete írtuk meg, hogy Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel vadonatúj talkshow-val tér vissza az RTL Klub képernyőjére Friderikusz Sándor, aki vendégeivel különleges időutazást tesz jelenből a jövőbe. A műsor epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Az első adást november elsején 21:20-tól láthatják az RTL Klub nézői, annak ellenére, hogy a Blikk információi szerint a jövőutazó talkshow a Covid–19-fertőzés miatti ideiglenesen leállt.

Koronavírus miatt leállt Friderikusz új műsorának forgatása

Leállt az Életünk története forgatása (Fotó: Facebook)

Az RTL sajtóosztálya a lapnak megerősítette, a szükséges egészségvédelmi intézkedéseket a műsor gyártója megtette, és a jövőben is eszerint folytatódnak majd a munkálatok.

Friderikusz Sándor műsorában biztosan vendég lesz a Csobot Adél–Istenes Bence páros, a többi résztvevő kilétét a csatorna egy későbbi időpontban leplezi le.

Forgatások, amelyek a Covid miatt álltak le

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top