Nagyon kopasz, nagyon mosolygós – Ilyen volt 15 éve a Megasztárban Pápai Joci!

nlc | 2020. Október 25.
Ha valaki kitartó, elhivatott és hisz magában, akkor az Pápai Joci. Annyi tévéműsorban, annyi tehetségkutatóban próbálkozott, hogy végre észrevegyék a tehetségét, ami három embernek is sok. De utazzunk vissza az időben, és kezdjük az elején...

Pápai Joci először a Megasztár második évadába jelentkezett 2005-ben. Ott a vigaszágas körig jutott. Bár a legjobb tizenkettőbe nem sikerült bejutnia, a tehetségkutató után mégis sikerült önálló lemezzel jelentkeznie. De ez volt az az időszak, amikor a villalakóktól a címlaplányokig mindenki énekelt és CD-t adott ki, így hiába a tehetség, Jocinak nem sikerült igazán betörnie a zeneiparba.

Pápai Joci a Megasztárban 2005-ben (Fotó: YouTube)

Joci később jelentkezett a The Voice-ba, majd 2014-ben a Rising Star válogatóján is megjelent. Akkor így fogalmazott. „Kilenc évvel ezelőtt egy lelki sérülést szedtem be a Megasztárban, és én azóta sem tudom azt kiheverni” – mondta akkor a kamerák előtt. Ebben a műsorban sem sikerült nyernie, de már nem is volt rá szüksége. Mivel 2015-ben Majkával közösen előadott dala, a  Mikor a test örexik hatalmas siker lett. 

Pápai Joci a Rising Star válogatóján (Fotó: Aktív)

Az elmúlt öt évben Pápai Joci nemcsak a slágereket ontja magából, de a tévés felkéréseket is sorra halmozza. 2017-ban az Origóval, 2019-ben pedig Az én apámmal képviselte Magyarországot, az Eurovíziós Dalfesztiválon. Közben szereplő lett a Sztárban sztár című szórakoztatóműsor ötödik évadában, aminek az egyik legszórakoztatóbb karaktere lett.

Pápai Joci a Sztárban sztár című műsor felvételén (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Ennek folytatásában, vagyis a Sztárban sztár leszek!-ben már mentorként dolgozott. Időközben pedig 15 éves kamasz lett Pápai Joci lánya is, akire érthetően nagyon büszke.

Pápai Joci 16 év alatt sokat változott (Fotó: TV2)

Idén ősszel a TV2 bejelentette, hogy Kajdi Csaba csapatában nyomozóként csatlakozik a Nicsak, ki vagyok? című műsorhoz. „Nagyon hangos leszek, és nagyon aranyos is mellette. Fogalmam sincs, hogyan fogom kideríteni, hogy ki van a jelmez alatt. Ez egy érdekes dolog lesz, szerintem egyet sem fogok kitalálni… Mindig a feleségemtől szoktak megkérdezni, hogy mégis ki jön velünk szembe az utcán” – mondta az új felkérés kapcsán Pápai.

Pápai Joci a Sztárban sztár leszek! című műsor felvételén 2019-ben (Fotó: TV2)

Emlékszel még?!

Exit mobile version