nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP szereplői

Hujber Feri visszatér – ezekkel a sztárokkal indul A Konyhafőnök VIP új évada

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ezek a sztárok mérik össze konyhai tudásukat a gasztro reality legújabb évadában!

A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szívatásait, mint például, amikor bokszkesztyűben vagy éppen megkötözött kézzel kellett főzniük, vagy bekötött szemmel alapanyagot válogatniuk a piactéren. Eljött a revans ideje! Zének is szembe kell néznie a nem mindennapi kihívásokkal. De a séfek nem csak Zét, a versenyzőket sem kímélik. Eddig nem látott feladatok várnak a sztárokra! Itt mindenki pengeélen táncol – áll az RTL Klub közleményében.

A Konyhafőnök VIP legújabb évadában minden megtörténik, ami megtörténhet; sérülések, ájulások, kiborulások, kirohanások – nem várt, megdöbbentő, nem egyszer sokkoló fordulatok a verseny során. 

Akik közül kikerül az idei év A Konyhafőnök VIP győztese? Többek között Ganxsta Zolee, Feke Pál, Oroszlán Szonja, Király Linda, Horváth Sisa Anna, Bódi Sylvi, Sáfrány Emese, Bárdosi Sanyi, Erdei Zsolt, Budai Zsuzsi, Balázs Andi, Völgyesi Gabi, Pokorny Lia, Palya Bea, Inti és Hujber Feri is beáll a konyhapultba! Ki lesz a legpengébb sztár?

A Konyhafőnök VIP tétje a cím, és az ezzel járó 10 millió forint, amiért most minden eddiginél jobban fel kell kötni a kötényt, mert a zsűri nem adja könnyen a győzelmet!

a konyhafőnök vip 2020

A Konyhafőnök VIP

A Konyhafőnök VIP eddigi szereplői: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top