Sztárok

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka novemberben új helyszíneken! (x)

Novemberben tizenegy vidéki helyszínen láthatják a nézők Csányi Sándor önálló estjét, a MOMkultban pedig három alkalommal is műsorra kerül a Hogyan értsük félre a nőket? című előadás.

Szeged, Veszprém, Vác, Győr, Gödöllő, Tatabánya, Dombóvár, Cegléd, Siófok, Salgótarján, Sopron, Budapest – itt találkozhatunk Csányi Sándorral novemberben, hogy együtt keressük a válaszokat az alábbi kérdésekre.

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ezekre a kérdésekre valójában nem tud választ adni az előadás, viszont további kérdéseket vet fel az együttélés nehézségeiről és szépségeiről.

Csányi Sándor így nyilatkozott a produkcióról:

„Nagyjából minden színdarab a férfi-nő viszonyról szól. Ez a darab is az együttélés nehézségeit járja körül, sok lírával, humorral, intimitással, mélységgel. A jelenetek nemcsak az én házasságommal, hanem szinte minden házassággal párhuzamba állíthatók. Olyan pillanatokat figyeltem meg és írtam le, amelyeken jót lehet szórakozni úgy, hogy közben teljesen mindegy, hogy királyi párok, világsztárok, vagy teljesen hétköznapi emberek között történnek. A férfiak és a nők közötti viszony mindenhol ugyanaz, pénztől és státusztól függetlenül. Éppen ezért ez egy olyan direkt történet, amelyben minden néző magára ismer.”

Hogyan értsük félre a nőket? Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka – nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

Jegyek és információk: https://tixa.hu/csanyi-sandor-produkcio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top