nlc.hu
Sztárok

DWTS: Marsi Anikóék estek ki

Dancing with the Stars: Marsi Anikó és Szabó Gábor estek ki

A Dancing with the Stars negyedik élő showjában Marsi Anikónak és párjának kellett búcsúznia.
A Dancing with the Stars színpadán új oldaláról mutatkozott be Marsi Anikó

A Dancing with the Stars negyedik élő showja hamisítatlan halloweeni hangulatban telt: voltak ijesztő maszkok, jelmezek, pókhálók, miközben az uralkodó színek a vörös és a fekete voltak. Ahogy arról itt korábban beszámoltunk, Marsi Anikó partnerével visszatért a táncosok közé miután legyőzte a koronavírust, Osvárt Andrea azonban nem volt ilyen szerencsés. Videóüzenetben, könnyekkel küszködve mondta el, hogy érzi magát most.

Ami a nagyszabású show-t illeti, a népszerűségre tekintettel a TV2 két nagyszabású műsorának is meghosszabbította az adásidejét: a szombati Dancing with the Stars fél órával, míg a Sztárban Sztár egy órával lett így hosszabb.

A zsűripontok alapján nem csak az első és a harmadik helyen, de a hetedik helyen is holtverseny alakult ki; itt három páros várta a közönség döntését.  A veszélyzónába Marsi Anikó és Szabó Gábor, valamint Noszály Sándor és Mikes Anna került. 

Noszály Sándor és Mikes Anna produkciója: 

Marsi Anikó és Szabó Gábor tangója: 

A nézők végül Naszály Sándort és Mikes Annát juttatták tovább az ötödik showműsorba. 

Olvass még többet a Dancing with the Stars táncosairól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top