nlc.hu
Sztárok

Meggyilkolták Eddie Hassellt

Lelőtték Eddie Hassellt, az Oscar-jelölt színész 30 éves volt

Egyelőre tisztázatlan körülmények között életét vesztette Eddie Hassell színész.

Tegnap éjjel életét vesztette egy közúti lövöldözésben Eddie Hassell. Bár egyelőre nem tisztázták a körülményeket, a képviselője szerint minden bizonnyal autós rablás áldozata lett a 30 éves színész. 

Eddie Hassell szerepelt többek között A gyerekek jól vannak című filmben, amit Oscar-díjra is jelöltek a legjobb film kategóriájában 2011-ben, ebben Julianne Moore és Mark Ruffalo oldalán játszott. Ezenkívül sorozatokban tűnt fel, és több mellékszerepe volt nagyobb hollywoodi filmekben is, például a 2012 című sci-fiben, A családfa című vígjátékban és a Steve Jobsról szóló Jobs című életrajzi drámában is.

A színészet mellett megszállott szörfös és gördeszkás volt. Egy 2013-as interjújában elárulta, hogy életében nagyon fontos szerepe van a gördeszkázásnak, reklámszerepeket is kapott emiatt. Texasban lovagolt és rodeózott, de miután átköltözött Los Angelesbe, átnyergelt a gördeszkára, és filmjeiben minden kaszkadőrmutatványt maga csinált – írja az MTI.

eddie hassell

Eddie Hassell 30 éves volt (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top