nlc.hu
Sztárok

Suzy újra szerelmes

Suzy újra szerelmes, kitartó udvarlással nyerték el a szívét

Egy privát buliban ismerte meg legújabb szerelmét az ismert énekesnő, Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna, akivel lassan bontakozik ki a kapcsolatuk.

Suzy nyolcévnyi házasság után júliusban vált el a férjétől, Jollytól, azaz Tarcsi Zoltántól Suzy, és beletelt némi időbe, mire újra nyitva állt a szíve ahhoz, hogy új kapcsolatba kezdjen. A szakítás duplán is megviselte, mert a kapcsolata nemcsak a magánéletben, hanem a színpadon is véget ért, így mostanáig leginkább arra fókuszált, hogy egyedülálló anyaként gatyába rázhassa a karrierjétírja a Blikk.

Suzy fellépés közben (fotó: YouTube)

Suzy fellépés közben (Fotó: YouTube)

Titokban szeretek egy barna srácot címmel néhány héttel ezelőtt Suzynak új dala jelent meg, az énekesnő pedig bevallotta, a dalt új szerelme ihlette. Bár válása óta sokan próbálkoztak már nála, tudja, hogy édesanyaként nem engedheti meg magának a futó kalandokat, nem rohanhat meggondolatlanul bele egy kapcsolatba, viszont nem szeretne örökre magányos maradni.

Másfél hónapja, egy privát rendezvényen ismerkedtünk meg. Részemről semmilyen érzelem nem volt még ekkor, de jólesett a figyelmes udvarlás, emellett pedig az első perctől fogva mindenben számíthattam rá, rengeteg segítséget kaptam tőle, elsősorban lelkileg. Most igyekszünk igazán megismerni egymást, kideríteni, komoly lehet-e ez a kapcsolat.

Suzy különösen óvatos, mert kislánya a válását is nehezen dolgozta fel, stabilitásra van szüksége. Az énekesnő új udvarlója civil, ezért óvja a nyilvánosságtól.

Olvasnál még az udvarlásról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top