Így öregedett meg Fernando Carrillo, a Rosalinda sorozat szívtiprója

nlc | 2020. November 21.

Ezerszer beszéltünk már arról, hogy mi történt a Rosalinda sorozat női főszereplőjével, Thalíával. De hogyan élt az elmúlt 21 évben a szerelmes zeneszerzőt Fernando José Altamirano del Castillót alakító színész?

Fernando Carrillo és Thalía a Rosalinda sorozatban

Talán már kevesen emlékeznek, de Fernando Carrillo még Budapesten is járt, amikor nálunk is ment a sorozat, aztán egyre kevesebbet hallottunk róla. 

Fernando Carrillo, és Jakupcsek Gabriella, a színész budapesti látogatása során (Fotó: SMAG/Fábián Olga)

A színész azóta is számos szappanoperában játszotta a hősszerelmest, bár legutóbb 2018-ban forgatott. Az elmúlt két évtizedben alaposan meg is őszült. Carrillo január ünnepli majd az 55. születésnapját. Még 1990-ben vezette oltár elé Catherine Fulop modell-színésznőt, aki magyar származású édesapja kapcsán kötődik hazánkhoz. A házasság azonban nem bizonyult tartósnak, mert négy évvel később már ki is mondták a válást.

Fernando Carrillo is megőszült (Fotó: Instagram/Fernando Carrillo)

2008-ban lett először apuka, akkor született meg első gyermeke, Angel Gabriel. Ám a fiú édesanyjával, aki szintén Venezuelai, de Floridában él, ma már nincsenek együtt. Az Instagram-posztokból arra lehet következtetni, hogy nem túl jó a kapcsolat a gyerek szülei között. Fernando már három éve nem látta a fiát sem karácsonykor, sem a születésnapjain. A kissé nehezen kibogozható, nyilvános üzengetésekben gyerekrablástól, lelki terheken át Isten gondviseléséig mindenről szó esik.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a megőszült híresség mostanában magányos lenne. Mostanában tervezi az esküvőjét harminc évvel fiatalabb kedvesével, aki hamarosan világra hozza közös gyermeküket. 

A Hello magazin argentin kiadása szerint a 24 éves María Gabriela Rodríguez különleges módon megy majd hozzá a színészhez. „María sámán szertartást keretében akarja kimondani nekem az igent, én viszont katolikus szertartást akarok, ezért úgy döntöttünk, hogy az esküvő a kettő egyvelege lesz… Meghitt, családi eseményt tervezünk a tengerparton” – mondta a színész a magazinnak. Bár a ceremóniát január 16-ra tervezték, a koronavírus-járvány miatt későbbre halasztják, hogy minden ismerősük ott legyen. María és Fernando gyermeke február végén, március elején születik majd meg. 

Akkor és most!

Exit mobile version