nlc.hu
Sztárok

Sztárok 1995-ben és most

Akkor és most! Így nézett ki Tom Hanks, Brad Pitt és a többiek 1995-ben!

1995, az év, amikor az alig 24 esztendős, Grammy-díjas énekesnőt, Selenát meggyilkolta az egyik munkatársa. Ez volt az az év, amikor nyolc évad után búcsúzott a népszerű Bír-Lak sorozat a tévében, és amikor a Supermant alakító Christopher Reeve súlyos lovasbalesetest szenvedett, amelynek következtében tolószékbe kényszerült. 

Beszédtémát szolgáltatott a médiának Hugh Grant is, akit szintén 1995-ben füleltek le a rendőrök, egy Divine Brown nevű prostituálttal Los Angeles Sunset Strip nevű városrészében. Néhány hónappal később elindult az ebay internetes oldal, majd mozikba került a Toy Story első része is. 

25 évvel ezelőtt nyert Oscar-díjat a Forrest Gump film, Tom Hanks és a Ponyvaregény is. A Grammy-gálán pedig Sheryl Crow, Bruce Springsteen és a Budapesten is koncertező Green Day tarolt. 

Talán már nehezen emlékezünk vissza, hogy merre jártunk, mit is csináltunk, milyen filmeket láttunk ebben az évben, ám most időutazásra hívunk mindenkit! Lessük meg együtt, hogyan néztek ki korunk legnagyobb hírességei 25 évvel ezelőtt!

Janet Jackson 1995-ben a karrierje csúcsán volt. Ám a 2000-es évekkel már nagyon nem tudta tartani a lépést. A most 54 éves énekes négy évvel ezelőtt hozta világra az első gyermekét. a kisfiúnak a Eissa Al Mana nevet adta.

Janet Jackson akkor és most

Janet Jackson az 1995-ös MTV VMA gálán, és 2020 februárjában (Fotó: AFP)

1995-ben Brad Pitt alig volt több harmincnál. A színész ekkoriban  Gwyneth Paltrow  pasija volt, akinek egy évvel később jegygyűrűt is vásárolt. Ám esküvőre nem került sor. Pitt azóta kétszer volt házas, kétszer el is vált, és mintha a csillogás is kezdene eltűnni a szeméből.

Brad Pitt akkor és most

Brad Pitt 1995-ben, 31 évesen, és most, 2020-ban (Fotó: AFP)

Lángoló vörös ruhában vett részt a Desperado 1995-ös bemutatóján Salma Hayek. Azóta ő is megházasodott és anyuka lett. 

Salma Hayek 1995-ben és most

Salma Hayek 1995-ben volt 29 esztendős. Ennyit változott 25 év alatt (Fotó: Getty Images/Ron Davis; és AFP)

Szinte hihetetlen, hogy Reese Witherspoon 19 esztendős volt ezen a fotón! A Dr. Szöszi sztárjának azóta három gyermeke született, boldog házasságban él a magyar származású Jim Toth producerrel.

Reese Witherspoon akkor és most

Reese Witherspoon 19 éves volt 1995-ben. Ma már felnőtt gyermekei is vannak (Fotó: Getty Images/Steve.Granitz/INACTIVE;
és AFP)

Leonardo DiCaprio 1995-ben ilyen kis babaarcú fiú volt. Az elmúlt 25 évben bezsebelte az Oscar-díjat, számos kasszasiker köthető a nevéhez, ám nem házasodott meg, és apuka sem lett.

Leonardo DiCaprio akkor és most

Alig volt 20 éves Leonardo DiCaprio, amikor ez a fotó készült róla 1995-ben. Ez pedig már egy friss kép, ami a 2020-as Oscar gálán készült (Fotó: Getty images/Steve Granitz; és AFP)

Tom Hanks 1995-ben már a második Oscar-díjat zsebelte be. A most 64 éves Hanks már boldog nagypapa, de nem is gondolkodik a nyugdíjon, hiszen imád forgatni.

Tom Hanks akkor és most

Tom Hanks 1995-ben már a második Oscar-díját nyert. Ő is sokat változott (Fotó: AFP)

A férfi, akiről azt gondoltuk,hogy örökre agglegény marad. George Clooney 1995-ben még a Vészhelyzetben játszott, malacot tartott otthon a nappalijában, és mindig azt mondta, hogy nem fog megházasodni. Azóta talált magának feleséget, és két csodaszép gyermekük is született. 

Akkor és most! Így nézett ki Tom Hanks, Brad Pitt és a többiek 1995-ben!
Azok a 90-es évek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top