nlc.hu
Sztárok

Nicsak, ki vagyok: Lagzi Lajcsi volt a Kukorica

Lagzi Lajcsit rejtette a Nicsak, ki vagyok? Kukorica maszkja, Pápai Joci a mozgásából leplezte le

Megtörtént az első leleplezés a Nicsak, ki vagyok-ban, bejött Kajdi Csaba csapatának a tippje.

Vasárnap este elstartolt a TV2 Nicsak, ki vagyok a rejtélyek színpada 2. évada. A maszkos műsor első adásában 4 álarcos lépett fel: a Tigris, a Hattyú, a Ló és a Kukorica.

Nicsak ki vagyok

A Nicsak, ki vagyok 1. adásának a versenyzői – Forrás: TV2 – videó

Elsőként a mutatkozott be, a testalkata és a mozgása miatt Kajdi Csaba “Cyla” és Ábel Anita Nánási Pálra, Mádai Vivien Dombi Rudolfra, Pápai Joci Varga Viktorra, Király Viktor Kucsera Gáborra, míg Csonka András Csipára, a Hooligans együttes énekesére tippelt. Kajdi csapatának a végső tippje Dombi Rudolf lett, míg Ábel Anita csapatának Kucsera Gábor lett a végső közös tippje.

A második fellépő a Kukorica volt, aki elárulta, hogy úszott, kajakozott, sőt hívő ember és kívülről tudja a zsoltárokat. Kajdiék Pataki Attilára, Kozsóra és Lagzi Lajcsira, míg Ábel Anitáék Németh Lajosra és Szikora Robira gondoltak.

Harmadikként a Hattyú mutatkozott be. Kajdiék szerint Tolvai Reni vagy Zimány Linda, míg Ábel Anitáék szerint Iszak Eszti vagy Horváth Éva lehet a maszk alatt.

A negyedik fellépő a Tigris volt. Pápai Joci szerint Fresh Andi van a maszk alatt, Ábel Anita úgy vélte, hogy Farkasházi Réka. Csonka András Balla Eszterre, míg Király Viktor Tóth Verára tippelt. Mádai Vivien Szandira gondolt, míg Kajdi Csaba Szinetár Dórára.

A Nyomozók döntése nyomán a Tigris, a Ló és a Hattyú folytathatta a szereplést a Nicsak, ki vagyok-ban, azaz a második körös produkciójukat is előadhatják. Így viszont a Kukoricának kellett lelepleznie magát, kiderült:

Lagzi Lajcsit takarta a Kukorica álarc.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsit volt a Kukorica álarcban – Forrás: TV2 – videó

Ezzel Kajdi Csaba csapatának a tippje jött be, Pápai Jocinak ugyanis egyből Lagzi Lajcsi ugrott be a Kukorica mozgásából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top