Sztárok

Idén sem mondanál le az élményajándékról? Válogass a Szegedi Szabadtéri jövő évi bérletei közül! (x)

Sokunknál a karácsonyi ajándékvásárlás titkos fegyverének számít az élményajándék: a színházjegy, koncertjegy, vagy a szabadon felhasználható kultúrautalvány. Az idei nyár bebizonyította, hogy a szabadtéri előadások kockázatmentesen, biztonságban élvezhetők, így most karácsonykor is tökéletes ajándékok lehetnek a színház szerelmeseinek az akár online is megvásárolható belépők!

Ha biztosra akarunk menni, legtöbben a tárgyak helyett az élményekre szavazunk karácsonykor. A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban érdemes olyan ajándékkal készülni, amelynek vagy nincs „szavatossági ideje”, vagy ezekben az időkben is biztonságos kikapcsolódást kínál. A kultúra szerelmeseinek épp ezt kínálja a Szegedi Szabadtéri Játékok jövő nyári kínálata, ahol a csillagok alatt, a friss levegőn élhetjük át a színházi élményeket.

Mindenki talál ínyére valót

A Szabadtéri 2021-ben is a már megszokott műfaji sokszínűséggel kápráztatja el közönségét: legendás musicalek, vígjátékok, operabemutató, és családi mesebalett várja a nézőket.

A musicalrajongóknak egy fergeteges bemutatóval kedveskednek jövőre a szervezők: minden idők egyik legsikeresebb musicaljét, a West Side Storyt állítják színpadra. Kevesen tudják, hogy a Rómeó és Júlia történetén alapuló világhírű művet már 1965-ben, mindössze 4 évvel a 10 Oscar-díjat besöprő filmadaptáció megjelenése után láthatta a közönség a Szegedi Szabadtérin, ráadásul a fesztivál első musicalbemutatójaként! A 2021-es produkciót Alföldi Róbert rendezi, a főszerepekben pedig mások mellett olyan sztárok szerepelnek, mint Szinetár Dóra, Stohl András, Gáspár Sándor és Kocsis Dénes.

Karácsonyi bérletakció a kultúra szerelmeseinek

A Karácsonyi musical premier bérlettel a West Side Story bemutatója mellett még két szenzációs musicalsikert láthatnak a nézők a Dóm téren: a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperát, amely Szirtes Tamás rendezésében harmincöt év után tér vissza Szegedre, és a korábbi években közönségkedvenccé vált soul- és diszkódallamokkal teli Apáca Show-t, Szente Vajk rendezésében.

A Szabadtérinél a „duplázókra” is gondoltak: akik a West Side Story mellett csak az egyik musicalsikerre váltanának jegyet, ők most három különböző Karácsonyi fesztivál bérlet közül választhatják ki a leginkább hozzájuk illőt.

A varázslatos hangulatú Újszegedi Szabadtéri Színpadon is a megszokott izgalmas, sokszínű előadásokkal készülnek, amelyeket a Karácsonyi Újszeged premier bérlettel egy csokorba gyűjtöttek a színház szerelmeseinek. Ez a kedvezményes bérlet szinte bárkinek tökéletes ajándék lehet, hiszen szerepel benne egy igazi slágeropera, Verdi Traviatája, egy kacagtató Molière-vígjáték, a Scapin furfangjai, és az egész családot elbűvölő Hófehérke és a hét törpe című családi mesebalett.

Lepd meg a szeretteidet biztonságos színházi élményekkel idén karácsonykor, és a siker nem marad el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top