nlc.hu
Sztárok

Bocsánatot kértek Selena Gomeztől

Selena Gomez veseátültetésével vicceltek, hiba volt

Egy amerikai sorozatban Selena Gomez vesebajával próbáltak viccelődni, de a nézőknek nagyon nem jött be a poénkodás.

A Peacock amerikai műsorszolgáltató úgy döntött, újraindítja a Saved by the bell (Megmentett a csengetés) című, diákokról szóló sorozatát. Azt nem tudni, ilyen hírverésre számítottak-e, de most rajongók ezreit sikerült magukra haragítaniuk, miután az egyik részben két szereplő azon poénkodik, hogy a veseátültetésen átesett Selena Gomez kitől kaphatta a veséjét.

Selena Gomez három éve hozta nyilvánosságra, hogy új vesét kapott

Selena Gomez három éve hozta nyilvánosságra, hogy új vesét kapott

Felmerül Justin Bieber anyja és Demi Lovato is, majd egy másik epizódban látszik egy graffiti, amin az áll: Van egyáltalán Selena Gomeznek veséje?

Az énekes-színésznő rajongóinak több sem kellett, dühödt üzenetekkel bombázták a sorozat producereit, akik végül bocsánatot kértek, mondván sosem volt szándékuk Selena Gomez egészségén poénkodni – írja a Variety.

Selena Gomez most nem kommentálta az esetet, azonban 2017-ben épp azért tudatta a nyilvánossággal, hogy transzplantáción esett át, hogy felhívja a lupus nevű autoimmun betegségben szenvedőkre a figyelmet. Azt is elmondta, hogy egy közeli barátjától kapta az új vesét. 

Tegyél meg te is többet a vesédért:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top