nlc.hu
Sztárok

Détár Enikő véleménye Gabriela Spanicról

Détár Enikő elmondta a véleményét Gabriela Spanicról

Détár Enikő a közösségi oldalán osztotta meg a tapasztalatait.

A Dancing with the Stars 8. adásában – amely a „Királyok és Királynők” mottót kapta – 6 páros lépett a parkettre. Visszatért ugyanis a koronavírus-fertőzésből felépült Gelencsér Tímea és Győrfi Dani. A még versenyben lévő párosok a popszakma legnagyobb ikonjainak slágerei táncoltak ezúttal. A verseny végén Gabriela Spanic és Détár Enikő álltak párjaikkal a veszélyzónában, majd utóbbi távozott a versenyből. Posztja szerint a rajongói közül többen érdeklődtek, hogy milyen civilben a Paula és Paulina sztárja.

Privát üzenetben sokan kérdeztétek tőlem, milyen ember Gaby? Milyen volt a kapcsolatunk?☺️ Gaby egy tündéri, minden...

Közzétette: Détár Enikő Hivatalos Oldala – 2020. december 1., kedd

„Privát üzenetben sokan kérdeztétek tőlem, milyen ember Gaby? Milyen volt a kapcsolatunk?  Gaby egy tündéri, minden allűröktől mentes, kedves, szorgalmas, alázatos Nő. Túl sokat nem tudtunk beszélgetni, mert én nem beszélek spanyolul, Ő pedig kicsit beszél angolul, de a nonverbális kommunikáció tökéletesen működött közöttünk. Sokszor egy ölelés, egy simogatás többet mond minden szónál…” – írta a közösségi oldalán Détár Enikő. 

Olvass még a Dancing with the Stars szereplőiről:

détár enikő gabriela spanic

Détár Enikő jóban lett Gaby Spanic-kal (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top