nlc.hu
Sztárok

Farkas Franciska a szüleiről

Farkas Franciska: „Amikor kiderült, hogy apám agresszív, anyám elvált”

Farkas Franciska kiáll a nők döntési szabadsága mellett.

Farkas Franciska több nagy sikerű filmben is szerepelt, itthon és nemzetközi viszonylatban is. A színésznő nagyon ritkán beszél a magánéletéről, ám most betekintést engedett a családja életébe, a Story magazinnak mesélt a szüleiről, és arról, hogyan nőtt fel. Az édesanyjának nagy szerepe van abban, hogy erősen kiáll a nők, és a nők döntési szabadsága mellett.

„Anyu fiatalon szülte a bátyámat. Hiába szeretett volna tanulni, kiteljesedni, belekényszerítették ebbe a helyzetbe: szegény környezetben nőtt fel, amiből generációk óta nem tudunk kitörni. Anyám rájött, ha férjhez megy, az anyagi biztonsággal is jár, ráadásul egymásba is szerettek. Amikor kiderült, hogy apám agresszív, anyám szembement azzal, amit korábban otthon látott, és elvált. Most harminchat vagyok, kétszer annyi, mint amikor anyám vagy nagyanyám családot alapított, nekem még párom sincs, csak egy kutyám” – részletezi Farkas Franciska, aki önerőből érte el azt, amije van. 

„Van karrierem, amire büszke vagyok, magamat építettem fel, magamról gondoskodom, ami egyfelől megnyugtató, másrészről pedig megterhelő, mert önmagamért vállalok felelősséget. (…) Életem első főszerepe volt a belépőm a szakmába, utána sorra jöttek a díjak, a sikerek. Büszke vagyok arra, hogy őszinte tudok lenni, és így lavíroztam végig a pályán, pedig nem volt egyszerű”  – állítja a színésznő, akit a családja többször kérdőre von, hogy miért nincs még férjnél, és miért nincs gyereke, ám ő büszke arra, amit a karrierjében elért.

Feke Pál a magánéletéről vallott

Farkas Franciska a nőkről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top