nlc.hu
Sztárok

Meghalt Kis Grófo édesapja

Meghalt Kis Grófo édesapja, Kozák László Grófo

Váratlanul rosszabbra fordult Kis Grófo édesapjának állapota.

Éppen ma reggel nyilatkozta Kis Grófo, hogy bár az édesapja lélegeztetőgépre került a koronavírus miatt, már úgy tűnik, jobban van, és nemsokára elhagyhatja a kórházat. Kozák László Grófo állapota azonban hirtelen rosszabbra fordult, és ma délelőtt elhunyt – a hírt a Roma Szeretetszolgálat Nemzetközi Segélyszervezet elnöke, ifj. Rostás-Farkas György osztotta meg.

„Mélységesen lesújtott a rossz hír! Nem tudok mit mondani, nagyon szomorú vagyok! Elment az autentikus cigányzene Királya, Kozák László Grófo. Ki fog most énekelni a lagzikban,születésnapokon, keresztelőkön?? Gyerekkorom óta ismert engem és az egész családomat. Figyelemmel kísérte az életemet és a munkámat. Sokat dolgoztunk együtt, ha hívtam, azonnal jött, mindent félre tett és Szolnokról szinte azonnal Budapesten termett. Részt vett a Roma Szeretetszolgálat munkájában is, mint Jószolgálati Nagykövet. Nagyon tiszteltük és szerettük egymást! Igaz Testvérem volt! Mindig érdektelen és kölcsönös volt a szeretetünk egymás felé!” – áll a bejegyzésben, amit a Blikk vett észre.

kis grófo apja kozák lászló kiemelt

Elhunyt Kis Grófo édesapja (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top