nlc.hu
Sztárok

Megvádolták Kárpáti Rebekát

Egy influenszer súlyos dologgal vádolja Kárpáti Rebekát – a modell videóban reagált

Kárpáti Rebeka nem hagyta szó nélkül az alaptalan vádakat.

Nemrég kiderült, hogy Kárpáti Rebeka váltja Ördög Nórát az Újratervezés című műsorban, azonban a modell addig is sokat dolgozott. Modellkedik, influenszer, videókat készít, nemrég pedig beindította a saját ruhamárkáját. Most egy videót posztolt ezzel kapcsolatban, ahol elmondja, sokan figyelmeztették, ha ebbe belevág, lesznek kritikusai, ám egy komment mégis a kelleténél jobban megviselte Rebekát

„Kevés olyan komment van, vagy dolog, ami gyomron talál, de most nagyon gyomron talált egy. Egy influenszer lány tett ki most rólam egy lejárató kampányt, pár sztorijában így lefekvés előtt. Egyébként nem ismerem ezt a lányt, soha nem is találkoztunk szerintem, nem beszélgettünk. Kitett egy sorozatot összevágva, hogy a mostani kollekcióm mennyire hasonlít egy másik márka ruháira, akiknek modellkedtem régen. (…) Nem tudom, hogy mit árthattam neki. Az összes félretett pénzem ebben a márkában van benne, és valaki, aki arra sem volt képes, hogy utánanézzen annak, hogy azok nem annak a márkának a ruhái voltak…” – mondta Kárpáti Rebeka az Instagram-sztorijában.

kárpáti rebeka

Kárpáti Rebeka (Fotó: Instagram)

Hírességek, akik ruhamárkát indítottak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top