nlc.hu
Sztárok

Nyakunkon a Drága örökösök utolsó része

Megvan, mikor láthatjuk a Drága örökösök utolsó epizódját

Bármilyen nagy a siker, a szeptemberben indult negyedik évad biztosan az utolsó a Drága örökösökből, és már azt is tudjuk, mikor tűzik műsorra az évadzáró epizódot.

A Drága örökösök az RTL Klub hétköznap esti kínálatának egyik ékköve, ami számos alkalommal segített a csatorna javára billenteni a nézettségi versenyt, azonban minden jó véget ér egyszer, tehát ez a sorozat is. A sorozatWiki információi szerint ez már nincs is olyan messze, ugyanis december 23-án, vagyis karácsony előtt egy nappal búcsúzhatunk el Ökörapáti lakóitól. A befejezés remélhetőleg minden kérdésünkre választ ad, és kiderül, mi okból hozta össze a családját Kálmán a faluban egy teljes évre.

Sokaknak fog hiányozni a Drága örökösök

Sokaknak fog hiányozni a Drága örökösök

Az RTL Klub azonban nem szeretné a nézőit vidéki sorozat nélkül hagyni, ezért már januárban műsorra tűzi a Molnár Piroska főszereplésével készült Keresztanyut, amiben nemcsak a Drága örökösök több színészét, de például Gálvölgyi Jánost is láthatjuk.

Olvass még a Drága örökösök sztárjairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top