nlc.hu
Sztárok

Meghalt Jeremy Bulloch

Elhunyt Jeremy Bulloch, a Star Wars-filmek közkedvelt sztárja

Jeremy Bulloch 75 éves volt.

Jeremy Bulloch évek óta küzdött Parkinson-kórral, a betegség következtében fellépő egészségügyi problémák okozták a halálát – írja a színész hivatalos oldala. Az utolsó heteit a tooting-i St George’s Kórházban töltötte, közel a házhoz, ahol a feleségével, Maureennal több mint 50 évet töltöttek el együtt. A felesége, valamint két fia, Jamie és Robbie végig fogták a kezét az utolsó napjaiban – osztották meg a honlapon.

jeremy bulloch színész boba fett star wars meghalt

Jeremy Bulloch 75 éves korában hunyt el (Fotó: Getty Images)

A színész legismertebb szerepe Boba Fett, az ikonikus fejvadász a Csillagok háborúja eredeti trilógiájából. Emellett számos brit filmben és televíziós sorozatban látható volt, mint A kém, aki szeretett engem, a Ki vagy, doki? vagy a Robin of Sherwood.

Jeremy Bullochnak három gyermeke és tíz unokája született, feleségével, Maureennal Londonban éltek. A színész fia, Robbie együtt játszott édesapjával a Robin of Sherwood sorozatban, amelyben szintén a fiát alakította. Másik fia, Jamie elismert fordító német nyelvből. 

A leghíresebb szerepe, Boba Fett:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top