nlc.hu
Sztárok

Érdekességek Győrfi Daniról

3 érdekesség Győrfi Daniról

Azt már tudjuk, hogy jól mozog a táncparketten Győrfi Dani, hiszen ezt bizonyította a Dancing with the Stars műsorában. Kíváncsi vagy, mit lehet róla még tudni?

Győrfi Dani számára hamar véget ért a Dancing with the Stars, ahova végül visszatérhettek táncpartnerével. Dani pedig élt is a lehetőséggel, megmutatta, mennyire kitartó, és hogy van helye a színpadon. Kilókban is ő érte el a legnagyobb átalakulást a műsorban. Győrfi Pál fia több mint 25 kilótól szabadult meg pár hónap alatt. „Hónapokkal ezelőtt testépítéssel próbálkoztam. Ennek érdekében testtömegnövelésbe kezdtem, (…) de sajnos menet közben leálltam az edzésekkel, és ennek következtében a súlyom gyorsan növekedni kezdett” – mondta korábban Dani, akinek végül a tánc segített az alakformálásban.

Győrfi Daniről 3 érdekesség

Fotó: Győrfi Dani/Instagram

A nagy áttörés

Ha az ember Youtube-on hallgat zenét, vagy néz videót, gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy ne lássa legalább pár másodperc erejéig Győrfi Pált, aki egy ismeretterjesztő felvételen hívja fel a figyelmet az otthonmaradásra, és a kézmosás fontosságára. A fia, Győrfi Dani eléggé ismert a fiatalok körében népszerű TikTokon, ezért korábban úgy döntött, besegít édesapjának, és egy másik platformon hirdeti az igét. Egy vicces videót tett közzé, amelyben Győrfi Pál is szerepel. Daninak ez a videó hozta meg az áttörést.

Győrfi Daninak három féltestvére van

Győrfi Dani apukája Győrfi Pál, akit 2004-ben kértek fel, hogy legyen az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Első feleségétől egy gyermeke, Dani született. Második feleségével, dr. Salgó Adriennel 2009-ben kötött polgári házasságot; a templomi esküvőt 2019-ben tartották. Második feleségétől három gyermeke (Lilla, Aliz, Ádám) született. 

Vlogger és reklámarc is

A 23 éves Dani 2017 elején kezdett el vloggerkedni, pár éve pedig ő volt az egyik hazai mobiltelefon-szolgáltató tarifacsomagjának a reklámarca. 

„Mindennap beszélünk, nagyon intenzív kapcsolatban vagyunk, de én úgy érzem, hogy az együtt töltött időnél nem is a mennyiség, hanem a minőség számít, én pedig nagyon közel érzem magamat a fiamhoz lelkileg is, és ez a lényeg” – árulta el korábban Győrfi Pál.

Olvass még Győrfi Pálról az nlc.-n:

(Nyitókép: Győrfi Dani/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top