nlc.hu
Sztárok

Görbicz Anita visszavonul

Nyáron befejezi pályafutását Görbicz Anita

Görbicz döntése végleges.

A szezon végén befejezi a pályafutását Görbicz Anita, aki pályafutása utolsó idényében is trófeákat gyűjtene. A Győri Audi ETO 13-szoros magyar bajnok klasszisa 233 találkozón 1111 gólt dobott a nemzeti csapatban, a zöld-fehér klubbal pedig ötször nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Görbicz játékoskarrierje lezárása után sem szeretne elszakadni szeretett sportágától.

Befejezi pályafutását Görbicz Anita

A győri Görbicz Anita a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott. Fotó: MTI/Czagány Balázs

“A döntésem végleges, így erről nem is érdemes beszélni. A szezon végéig szól a szerződésem, a nyáron befejezem a pályafutásomat” – mondta el a Blikknek a BL-győztes sportoló, aki nagyon szeretne Bajnokok Ligája-győzelemmel búcsúzni.

“A mostani idényben ültem először kispadon immár nem csak játékosként, így látom, mennyire más szerep az edzőké. Egy egész stábot kell jól menedzselni és egy személyben felelni a mutatott teljesítményért, az egyén háttérbe kerül. Komoly tanulóidőszak vár még rám. Az idei év ahhoz is hozzásegíthet, hogy tavasszal már lássam, merre tovább, de szeretnék a kézilabdában maradni” – mondta Görbicz Anita, aki egymillió forintot ajánlott fel a koronavírus-járvány elleni helyi harc segítésére. 

Még több hírünk Görbicz Anitáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top