Hajdú Péter újrakezdte, és boldogabb, mint valaha

nlc | 2020. December 26.
2020 sok embernek fordulópont az életében, Hajdú Péter mindenesetre nem panaszkodhat.

Sokan azt gondolták, hogy 2020 lesz életük egyik legjobb éve, a különleges dátum miatt — hát ez az elmélet gyakorlatilag márciusban megdőlt. Hajdú Péter azonban sikeres esztendőt tudhat maga mögött: mind a magánélete, mind a karriere szárnyal. Év elején mutatta meg először a szerelmét, Esztert, nyár elején pedig kiderült, hogy ő lett a Life TV vezérigazgatója, illetve újraindul a műsora, amiben már nem csak producerként, de házigazdaként is szerepel. 

Eszter nem csak a magánéletében a társa, de a munkában is besegít. Nemrég a Life TV-hez igazolt, mint szerkesztő, eddig az RTL alkalmazásában állt. „Valaki azt szereti, ha egészen más szférából jön a párja, azaz otthon nem esik szó a munkáról. Én ennek pont az ellentéte vagyok, nagyon örülök, hogy Eszti ebben partner. Ráadásul jó meglátásai vannak. Egy komoly stáb foglalkozik azzal, kik legyenek a műsor vendégei, és volt, hogy valakit az ő tanácsára cseréltünk le” – árulta el korábban Hajdú Péter, aki szeptemberben el is jegyezte a párját.

„Vacsorával vártam otthon és egy tortát is rendeltem. (…) Amikor Eszter megpróbálta felvágni, nem sikerült. Először azt hitte, meg van fagyva, majd amikor meglátta a dobozt, meghatódott. Azonnal igent mondott” – árulta el a tévés, aki rövid időn belül megduplázta a csatornája nézettségét, és sikert sikerre halmoznak a műsoraik.

Hajdú Péter és Eszter (Fotó: Instagram)

Hajdú Péter vendégei sok titkot megosztottak a műsorában:

Exit mobile version