nlc.hu
Sztárok

Nagypapa lett Vikidál Gyula

Vikidál Gyula nagypapa lett

Vikidál Gyula sok kollégáját, barátját elvesztette idén, de örömhír is érte: megszületett az unokája, Réka – írja a Blikk.

Vikidál Gyula kis unokáját, Rékát már a kezében is foghatta.

„Zsófi lányom már jó ideje külföldön él. Hiányzik, de a technika segítségével telefonon, skype-on rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Ez a karácsony is így telik majd, minél többet beszélünk, és ha nem is foghatom, de legalább láthatom a gyönyörű unokámat, Rékát” – mondta Vikidál Gyula, aki nem titkolja, bár tartja az önkéntes karantént, megviseli ez az időszak őt is.

Vikidál Gyula nagypapa lett

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

Büszkén mondom, hogy a jóisten és az én gyönyörű gyermekem a közelmúltban megajándékozott ezzel a tündéri aprósággal, és akkor még volt lehetőség, kiutazhattam hozzá, hozzájuk, és a kezemben tarthattam a csöppséget. Ez is erőt ad nekem, nekünk a folytatáshoz. Megpróbálom megérteni mindazt, ami velünk, körülöttünk történik. Keresni a miértekre a válaszokat. De a bakancslistám itt van, és én megyek majd pontról pontra, remélhetőleg minél hamarabb” – mondta Vikidál Gyula.

További cikkeink cuki nagyszülőkről:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top