nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci pánikbeteg

Pápai Joci 7 éve pánikbeteg – a Nicsak, ki vagyok? forgatása alatt is roham tört rá

Őszintén vallott az életét megnehezítő pánikbetegségéről a Nicsak, ki vagyok?-ban is szereplő Pápai Joci.

Pápai Joci legyűrte a koronavírust, pedig a betegség elleni küzdelmét pánikbetegsége és hipochondriája is nehezíttette. A 39 éves énekes – akit alkotás segítette át a nehéz időszakon – hosszú interjút adott a Borsnak, amelyben őszintén beszél a pánikbetegségéről.

Pápai Joci

Pápai Jocira először 7 éve, egy autópályán tört rá a pánikbetegség – Fotó: Sajtószoba

Alapvetően életvidám ember vagyok, és nagyon élveztem a forgatásokat. (…) Azért nekem is akadnak kevésbé önfeledt pillanataim, akadt ilyen a Nicsak alatt is. Volt egy adás, amelyben nagyon nem éreztem jól magam, pánikroham tört rám, és kivert a víz, de amikor egy új maszk jelent meg a színpadon, szerencsére kizökkentett ebből az állapotból” – vallotta be a bulvárlapnak a Nicsak, ki vagyok? sztárcsapában lévő Pápai Joci.

Az énekes elárulta, ez nem egyszeri eset volt, ugyanis már 7 éve küzd a pánikbetegséggel. “Először egy autópályán lettem rosszul. Baleset volt, óriási fennforgás, kamionok cikáztak. Akkor éreztem először, hogy hevesebben ver a szívem, kapkodom a levegőt, félek, izzadok, szorongok. Azóta rendszeresen előjön, de igyekszem pozitív gondolatokkal átvészelni, és lenyugtat­ni magam. Gyógyszer szóba sem jöhet, mert mindehhez hipochondria is párosul” – magyarázta.

Olvass még a pánikbetegségről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top