nlc.hu
Sztárok

Körtvélyessy Zsolt elhunyt feleségének titkos naplója

„Nem gondolom, hogy valaha lesz még párom” – régi sebek szakadtak fel a feleségét gyászoló Körtvélyessy Zsoltban

A 79 éves színész zokogva olvasta felesége titkos naplóit.

Körtvélyessy Zsolt rátalált elhunyt felesége, Egerszegi Judit naplóira, amelyet több évtizeden keresztül vezetett. A gyászoló színésznek fájdalmas, hátborzongató és mégis megindító volt újraolvasni szerelmük több évtizedes történetét, régi sebek szakadtak fel újra – írja a Blikk.

Körtvélyessy Zsolt

Körtvélyessy Zsolt és felesége, Egerszegi Judit egy régi felvételen (Fotó: Smagpictures.com / Story-Best x)

„Mindent lejegyzett az életünkről, a kapcsolatunk rezdüléseiről, a szakmájával kapcsolatos dolgokról, hogy például miként élte meg, amikor feladta értem a színészetet. Fájdalmas volt olvasni a sorokat, időnként potyogtak a könnyeim és abba is kellett hagynom a naplók böngészését” – vallotta be Körtvélyessy Zsolt, aki idővel emlékiratokként szeretné kiadatni felesége titkos naplóit.

A gyászoló színművész – akihez az ünnepek alatt betörtek – elmondta, most szüksége van a magányra. „Bár azt mondják, soha ne mondd, hogy soha, én nem gondolom, hogy valaha lesz még párom. Juditkám gyönyörű nő volt, és pótolhatatlan” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top