nlc.hu
Sztárok

Nagy Dani megtört lelkileg

Exatlon: Nagy Daninak begipszelték a lábát, lelkileg is megtört a vlogger

Nagy Dani az egyik legerősebb versenyző, ám lehet, hogy a sérülései legyűrik.

Pár nappal ezelőtt az Exatlon Hungary előzetesében láthattuk, hogy valaki megsérült, később pedig az is kiderült, hogy Nagy Danit szirénázó mentő vitte kórházba. A vlogger ugyanis egy ugrást követően rosszul landolt és komoly sérülést szenvedett. Ugyan a törést kizárták az orvosok, azonban a szalagjai megsérültek, így végül be kellett gipszelni a lábát. A sérülések mellett a családja hiányát is megsínyli Dani.

„Itt az Exatlonban nagyon gyorsan fordulnak a dolgok, eddig én segítettem mindenkinek, hamarabb voltak a többieknek mélypontjaik. Anna felismerte, hogy erre (a beszélgetésre) most nagyon szükségem volt. Alapvetően nem nehéz észrevenni, ha valami gondom van” – mondta Nagy Dani, aki azt is elárulta, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is megtörte az elmúlt pár nap, hiszen nagyon hiányzik neki a felesége, és a gyereke. 

Az is kiderült, hogy sírva alszik el esténként, éppen ezért igyekszik lefárasztani magát napközben, hogy éjszaka egyből aludni tudjon. 

Ez történt még az Exatlonban:

nagy dani

Nagy Dani (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top