nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea a karibi homokban

A síelést egy karibi szigeten piheni ki Vajna Tímea

Az élet nehéz, a fáradtságot ki kell pihenni, még ha Vajna Tímea is a neved.

Napokig síelni fárasztó, a combizmok megfeszülhetnek, a pályákon lévő forgalom okozta stressz nehezen múlik, kész önkínzás az egész. Noha úgy félmillió magyar síelő kínlódik, amiért nem mehet csúszni az idei szezonban (amikor olyan hójelentések érkeznek az Alpok országaiból, amilyenek az utóbbi 15 évben szinte soha).

Vajna Tímeának szerencséje volt, ő már csúszhatott, a sportolás okozta fáradalmakat pedig a Karib-térségben piheni ki, az Instagramja szerint Saint Barthélemy szigetén, ahol nemhogy kék az ég és süt a nap, de még jachtpartik is vannak. Ahogy a Bors megjegyzi, a sziget hatályos törvényei szerint egyébként egy kicsit szabadabban élhetnek az emberek, mint a világ más pontjain. Lehet étterembe menni, persze maszkban, de az étkezéshez le lehet venni, illetve a jachtpartikon a bejáratnál is tesztelnek, és azonnali eredményt adnak. Belépni csak negatív teszttel lehet, ahogy magára a szigetre is. Ennek híján viszlát, lehet hazamenni. 

Hójelentés: 

Fotó: Vajna Tímea Instagram

Fotó: Vajna Tímea Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top