nlc.hu
Sztárok

Lerohanták a rendőrök Galambos Lajos házát

Lerohanták a rendőrök Galambos Lajos házát, házkutatási parancs volt náluk – frissítve

Galambos Lajos nem volt otthon, külföldre utazott.

Galambos Lajost 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják, 2016 ősze óta húzódik az ügy. A zenész újra bajba került, ezúttal többmilliós nagyságrendű adócsalás miatt indult nyomozás ellene – írja a Blikk. Hajnali 6 körül jelentek meg a rendőrök Lagzi Lajcsi házánál, házkutatási parancs volt náluk, ám a zenész nem volt otthon. 

Ezúttal a zenész felesége, Boglárka nyitott ajtót a rendőröknek, ugyanis Lajcsi pár napja külföldre utazott, hogy ott ünnepelje hétfőn esedékes, 60. születésnapját. A Blikk információja szerint egy sokmilliós áfacsalás miatt indult nyomozás kapcsán tartottak házkutatást a zenésznél, de az ügyben ő még nem gyanúsított.

A zenészről egyébként éppen ma reggel jelent meg egy cikk, amelyben azt mondja, most már meg kell tanulnia szerényebben élni, és elengedni a luxust.

Időközben a Ripost utolérte Lagzi Lajcsi ügyvédjét, aki azt mondta, a leírtakból semmi nem igaz. „Ügyfelem ellen nem folyik újabb nyomozás és nem is gyanúsítják semmivel! A megjelent cikkből szinte egy szó sem igaz! Annyi történt, hogy a rendőrség megjelent a birtokon és Galambos Boglárkával szemben foganatosítottak egy iratlefoglalást, egy hat évvel ezelőtti céges adásvétellel kapcsolatosan” – mondta dr. Fröhlich Krisztián.

galambos lajos

Galambos Lajos (Fotó: Smagpictures)

Bajba került sztárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top