Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel, és egy új realityről is lerántotta a leplet a Life TV vezérigazgatója

nlc | 2021. Január 21.
Hajdú Péter elárulta, hogy milyen új műsorokat láthatunk tavasszal a csatornáján.

Tavaly májusban derült ki, hogy Hajdú Péter lett a Life TV vezérigazgatója. A tervei között szerepelt, hogy felfuttassa a csatornát és megsokszorozza a nézettséget. Ez sikerült neki, hiszen a saját gyártású műsoraikkal kiemelkedő ugrást értek el, ám nem elégszenek meg ennyivel. Korábban már elmondta, hogy egy reggeli műsor is érkezik a csatornára, most pedig újabb titkokról rántotta le a leplet. 

„Fél 10-től 10-ig Joshi Bharat beszélget egy vendéggel, ennek a blokknak a címe Ébredj velünk extra. Itt nagyobb lélegzetvételű interjúk lesznek, gyakran komoly témákról, azaz nem 6-7 perces blokkot kap a vendég, mint a legtöbb reggeli műsorban. Egyfajta portré lesz. Az Ébredj velünk! első vendégeinek listája mostanában áll össze, annyit mondhatok, hogy nagy nevek lesznek” – mondta az Origónak Hajdú Péter.

Jön továbbá a Van életünk című napi reality, amely olyan valóságshow-hősöket sorakoztat fel, mint Alekoszék, Berki Krisztiánék, vagy a Gáspár család. „Szerepelnek benne Berkiék, a Gáspár család, Alekoszék, azaz a reality magyar királyai, velük biztosan számolunk, de lesz egy negyedik szál, ott mások is feltűnnek izgalmas cselekményszálakkal” – mondta a lapnak a tévés. 

Ezek mellett folytatódik a Bréking, valamit az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor, amelyből ezúttal tíz részt készítenek. „Az Összezárva volt a legsikeresebb ősszel a csatornán, de még a korábbi adások ismétlései is jó nézettséggel mennek. Tíz epizóddal készülünk tavaszra, a listán lévő nevek közül elmondhatom, hogy vendégem lesz Stohl András, Köllő Babett és Zámbó Krisztián is. Persze lesznek még nagy nevek” – ígérte.

Lesz még egy formátum, amiről azon kívül, hogy heti egy adás lesz belőle, nem derült ki semmi.

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdiójában (Fotó: Live TV/Vajda Anita)

A Life TV-n történt:

Exit mobile version