nlc.hu
Sztárok

A Vacsorakirály sztárotthonai

Kefir kötényére 18-as karika kellett volna – Meglepő tárgyak sztárok otthonaiból

Belestünk sztárotthonokba, és olykor elhűltünk.

A Life TV-n futó Vacsorakirály műsornak köszönhetően bekukkanthattunk celebjeink otthonába. Amellett, hogy láthattuk őket főzőtudományuk megvillantása közben, lakásuk egy részét is „körbejárhattuk” a tévéképernyőn keresztül. Három hónapon át minden nap más-más híresség otthonát ismerhettük meg, és bizony, akadtak olykor olyan lakberendezési tárgyak, amely láttán egyből felkaptuk a fejünket.

Vacsorakirály

Többek között Kefir, Sebestyén Ági és Pumped Gabo otthonába is beleshettünk – Kép: nlc-montázs, Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videók

Mutatunk 6 gyöngyszemet:

1. Kamatyolós kötény

A V-Tech együttes egykori énekese, Kefir köténye simán elbírt volna egy 18 pluszos karikát. (Vacsorakirály – 2020.09.29.-i adás)

Kefir

Pajzánkodott egy kicsit Kefir a konyhában – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

2. Vécépapír a plazmatévé mellett

Pumped Gabo nappalijában egy tekercs vécépapír is helyet kapott. Arra nem jöttünk rá első blikkre, vajon mi célt szolgál az illatosító pálcikák, a hangfal és a plazmatévé társaságában. Viszont amikor a testépítő celeb vacsoravendégei hiányolták a szalvétát, Gabo simán átrakta onnan a gurigát az étkezőasztalra. (Vacsorakirály – 2020.10.29.-i adás)

gabo

Jobbra a vécépapír-tekercs – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

gabo

Még mindig a nappaliban a vécépapír – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

gabo

Most pedig már a vacsoravendégek kezében a guriga – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

3. Lóalakú vágódeszka

A Vacsorakirály 2020.11.05.-i adásában a Shygys együttes Martinja, azaz Ács Bálint fogadta a vacsoravendégeit, még pedig a sóskúti tanyáján. Az egykori énekes lovakat is tart, így nem is lehetne másféle vágódeszkája, mint ló alakú! 

Ács Bálint

Amúgy az sem szokványos, hogy valaki egy ló társaságában főzőcskézik – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Ács Bálint

Ló hátul, ló(deszka) elől – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

4. Saját oltár a ház falában

Amikor Győzike látta el a házigazda szerepet (Vacsorakirály – 2020.09.24.-i adás), a főzés előtt a házioltárnál fohászkodott a sikeres vacsoráért és vendéglátásért, így megcsodálhattuk a Gáspár család „saját bejáratú”, ablakkerettel nyíló oltárát. 

oltár

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

oltár

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

oltár

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

oltár

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

5. Gigahattyú az erkélyen

A Bestiák egykori énekesnőjénél, Miss Beenél (Somorjai Ilona) egy gigahattyú dobta fel erkélyt. A rendeltetésén még most is agyalunk. (Vacsorakirály – 2020.11.04.-i adás)

hattyú

Elől Bebe, háttérben a hattyú – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

6. Kád a hálóban

Sebestyén Ági még a fürdőszoba-hálószoba kombójába is beengedte a Vacsorakirály stábját – a férfi nézők legnagyobb örömére. (Vacsorakirály – 2020.11.11.-i adás)

Sebestyén Ági

Sebestyén Áginál a hálószobában van a kád. Vagy a fürdőszobában van a franciaágy? – Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Még több sztárotthon az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top