nlc.hu
Otthon

Sztárok gyerekszobái

Bunkerágy, gyöngycsillár, letisztultság – Celebcsemeték leglátványosabb szobái

Van, aki konkrétan bunkert épített a gyerekszobában, más annyi játékot halmozott fel a gyerekeinek, amikkel hat óvodát is meg lehetne tölteni.
Sztárok gyerekszobák

Belesni a hírességek otthonába mindig izgalmas, hiszen megnézhetjük, hogyan élnek ők, és még inspirálódhatunk is. Mondjuk a Kardashian gyermekek birodalmát látva mi is csak pislogunk. 

Kim Kardashian gyerekeinek szobája egy játékbirodalom

Kim Kardashian gyerekeinek szobája messze túltesz egy játékbolt kínálatán. A híresség több oldalas Insta-sztoriban mutatta be a szobát, vagyis inkább játékbirodalmat! A hintalovakkal kezdte, majd következett a csúszda és a dobfelszerelés. Ezután jöttek az autók, a különböző játékfigurák és a plüssök, majd a több fióknyi legó, Duplo és játékvasútpálya. De itt még mindig nem volt vége, mert természetesen gyerekkönyvek is vannak, és egy egész játék élelmiszerbolt-állomás. Ha megnézed a videót, ne felejts el lapozni!

Kourtney Kardashian sem marad le

Természetesen Kourtney Kardashian gyerekei is pompás gyerekszobákkal büszkélkedhetnek. Itt inkább a designt csodálhatjuk meg, nem a játékok mennyiségét, de biztosak lehetünk benne, hogy játékból is van bőven. Fia, Regin szobája leginkább egy vadonhoz vagy állatkerthez hasonlít a sok plüssállat miatt, de Mickey egér is központi szerepet kap.

A lánya, Penelope birodalma pedig teljesen rózsaszín, amit egy fejedelmi csillár díszít. Királynői lakrész, annyi biztos.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

CLOUDS: Penelope's room at our old house. On my app. #LinkInBio

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

Hilary Duff és a New York-i elegancia

Hilary Duff is betekintést engedett a kislánya szobájába, sőt a képen a tündéri Banks is szerepel a szobája közepén lévő kör alakú szőnyeg közepén vidámkodik éppen. A kép készítésekor egyébként 5 hónapos volt. A szoba letisztult és elegáns, de a szőnyegen lévő pöttyök és a falon lógó hatalmas bojtok mégis vidámmá és bohókássá varázsolják.

Nicky Hilton és az angolos romantika

Nicky Hilton, azaz Paris Hilton húga, is mutatott már képet a kislánya, Lily-Grace szobácskájáról, amikor még nagyon kicsi volt. Itt is dominálnak a pöttyök, de említést kell tennünk az ágy fölött lógó képekről és a teás kisasztalról is, ami angolos stílust kölcsönöz a gyerekszobának. Ráadásul az asztalkán ott van a szülők, Nicky és James Rothschild esküvői fotója is. Romantikus.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lily-Grace's nursery captured in "D. Porthault: The Art of Luxury Linens" 💞💓💕

Nicky Rothschild (@nickyhilton) által megosztott bejegyzés,

Egy friss képen Lily-Grace már a halloweenra készül, saját háza előtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Halloween starts early in this house 🎃

Nicky Rothschild (@nickyhilton) által megosztott bejegyzés,

Bunkerágy és tündérszoba Jamie-éknél

Jamie és Jools Oliver kisfiát sok gyerek, sőt, ha jobban belegondolunk, sok felnőtt is megirigyelheti, ugyanis egy nagyon menő bunkerágya van. Ki ne szeretne ilyet? Hiszen egyszerre tölti be az ágy és a játszóhely szerepét, és mindeközben a gyerekszoba központi darabja.

Persze a tesója, Poppy sem panaszkodhat. Gyönyörű vintage stílusú szobája van, virágos tapétával, különleges fiókos szekrénnyel és tündéri lámpával. Szerintünk pont ilyen egy kis hercegnő birodalma.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Jools Oliver (@joolsoliver) által megosztott bejegyzés,

Eva Longoria megbizonyosodott kisfia kényelméről

Eva Longoria kisfiának névre szóló szobája van, hiszen a falon a csillagok mellett nagyban díszeleg a Santiago felirat. A színésznő még a gyermeke kiságyát is kipróbálta a kép kedvéért, vagy, hogy megnézze, elég kényelmes-e. Mindketten jól elfértek benne.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just chilling with my man... 💕 (yep I fit in the crib!)

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés,

Még több gyerekszoba témájú cikk az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top