nlc.hu
Otthon

Sztárok hálószobái

Sztárok hálószobái – Így lábadozott az elnök felesége a műtét után

Operáció után lábadozó first lady, háború ellen tüntető hírességek... Nagyon eltérő okokból, de ezek az ismert emberek beengedték a fotósokat a hálószobájukba.
Jackie Kennedy és gyermekei a hálóban

Nagyon más idők voltak a 60-as, 70-es és a 80-as években. Nem volt közösségi média, okostelefon, és a hírességek különböző okokból, de egy-egy újságírót beengedtek az otthonukba, esetenként a hálószobájukba is. Vajon ma is láthatnánk, hogy lábadozik egy operáció után a hálószobájában a first lady? Melyik híresség küldözgetne a rajongóinak olyan felvételeket, melyek az otthona legnyugodtabb, legintimebb szobájában készültek? Más világ volt, az már biztos. 

Mit gondolsz, jól megkomponált, tudatosan felépített marketing részei voltak ezek a képek, vagy olykor előtört belőlük az őszinteség? Szimpatikusabbá válik az emberek szemében, az a híresség, aki engedélyez ilyen fotókat, vagy túlságosan érződik a képeken, hogy csak a kirakatnak készültek? Nézd meg a galériánkat, és döntsd el te!

Betty Ford hálószobáka
Megnézem
Összes kép (6)

Hollywood régen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top