nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos fogyása

Galambos Lajos nagyon lefogyott – ez a szilveszteri adás fotóin is látszik

Minden csatorna készül valami szilveszteri műsorral, a Life TV-n többek között Galambos Lajost láthatjuk majd, aki látványosan lefogyott az utóbbi időben.

Még ősszel mesélt Galambos Lajos arról, hogy fogyni szeretne, egészen pontosan nyolc kilót akart leadni, hogy jól mutasson majd a fotózáson.

Galambos Lajos és Hajdú Péter a műsorban

Galambos Lajos és Hajdú Péter a műsorban (Fotó: LIFE TV)

„Van kedvem a fogyáshoz. Sosem gondoltam volna, hogy valaha is rajtam akarnak majd bemutatni egy ruhakollekciót. Ez nekem nagyon jólesik. Nyilván kövér és gátlásos gyerek is voltam, aki sosem hitte volna, hogy egy ilyen fotósorozat valaha is megjelenik róla. Az elmúlt években sok jó és sok rossz kép készült rólam, most viszont jól érzem magam a bőrömben” – mesélte az Összezárva Hajdú Péterrel felvételén, ahol az is kiderült, hogy ezúttal nem valami drasztikus diétával akarja elérni a célját, mint amikor lényegében semmit sem evett. A Life Tv szilveszteri műsorában a zenész is látható lesz, a műsor felvételén készült képek pedig arról tanúskodnak, hogy Lajcsi fogyókúrája sikeres volt. 

Lagzi Lajcsi Galambos Lajos lefogyott, ez a látszik a szilveszteri műsor fotóin
Megnézem
Összes kép (5)

December 31-én 22:00-tól indul a Bréking! Szilveszter, a LifeTV szilveszter esti szórakoztató műsora, benne a 2020-as év legkülönösebb híreivel és igazi zenei csemegékkel. A Holdampf Linda, Szabó Dóri, Berki Krisztián, Hajdú Steve négyes vezette műsorban klasszikus szilveszteri hangulat, különleges zenei produkciók és eddig sosem hallott sztársztorik. Énekel Bódi Margó és Guszti, bemutatkozik az Ébredj velünk! műsorvezető párosa, Ábel Anita és Csonka András, aki Hajdú Steve-vel a Ding-dong egy különleges, rap változatát is bemutatja. Parádés mutatványt ad elő Danny Blue, és itt lesz a 2020-as év egyik legnépszerűbb zenés tévéműsorának két sztárja, Vastag Csaba és Tóth Andi is. Gáspár Zsolti testőrével és két kedvenc állatával érkezik, énekel és sztorizik LL. Junior, éjfél előtt pedig Lagzi Lajcsi húzza fel a hangulatot mulatós egyvelegével.

Az Összezárva Hajdú Péterrel vendégek kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top