nlc.hu
TV-sztárok

Ők a műsorvezetői az új reggeli műsornak, Ébredj velünk!

Velük indul az új reggeli műsor- hamarosan startol az Ébredj velünk! a Life TV-n

Komolyan veszi a versenyt Hajdú Péter, aki a Life TV nézettségét rövid idő alatt megduplázta, hamarosan pedig reggeli műsort indít.

A délutáni idősávban már bizonyított Hajdú Péter csatornája, hogy nagyon jól targetálták a műsorokat. A Bérking és a Vacsorakirály mellett a sorozatok is szépen teljesítenek, hamarosan pedig a reggeli idősávban is megmutatják, mit tudnak.

Life TV logó

A Life TV megduplázta a nézettségét

Az Ébredj velünk! címet viseli a műsoruk, amelyet a vidám, szórakoztató, élettel teli címkékkel írt le a csatorna, a napindító műsor február 1-től várja a nézőket a LifeTV-n. Ahogy már a Bérkingben is megszokhattuk a műsorvezetőktől, aktuális témák, tabumentes, szókimondó beszélgetések, humoros, olykor csipkelődő beszólások, stúdióvendégek, élő produkciók és négy műsorvezető felváltva beszélget ajd a vendégekkel. 

A LifeTV büszkén mutatja be az Ébredj velünk! arcait: Ábel Anitát, Holdampf Lindát, Csonka Andrást és Hajdu Steve-et, akik párban, váltásban fogják vezetni a műsort. Anita és András korábban már dolgoztak együtt reggeli műsorban, és a köztük lévő összhangot a Nicsak, ki vagyok! forgatásán is láthatták a nézők.

Az új reggeli műsor, az Ébredj velünk! műsorvezetői: Hajdu steve, Holdampf Linda, Ábel Anita és Csonka András (Fotó: Life TV)

Az új reggeli műsor, az Ébredj velünk! műsorvezetői: Hajdu steve, Holdampf Linda, Ábel Anita és Csonka András (Fotó: Life TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top