Itt az első fotó Kristen Stewartról Diana hercegnőként

T.CS. | 2021. Január 27.
Már régóta tudjuk, hogy az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart egy film kedvéért Diana hercegnő bőrébe bújik, de most már fotónk is van róla.

A Spencer című Diana-filmet a forgalmazó idén ősszel szeretné bemutatni a nagyközönségnek. A film rendezője Pabló Larraín chilei rendező lesz, aki a Jackie című filmben egy másik tragikus sorsú történelmi személyiség, Jackie Kennedy portréját rajzolta meg kiválóan. A sztori egyetlen hétvége történéseit meséli el, amikor a királyi család a karácsonyi ünnepeket épp a sandringhami birtokon tölti 1991 decemberében – írja az indiewire.

Kristen Stewart mint Diana hercegnő (fotó: Neon)

Evészet, ivászat, lövöldözés és vadászat szórakoztatja a család tagjait azokban a napokban, amikor Károly és Diana házassága már rég elhidegült. Bár a pletykák már megcsalásról és válásról szólnak akkoriban, az ünnepek kedvéért mindketten megpróbálnak úgy viselkedni, mintha minden rendben menne köztük. A forgatókönyvet a Peaky Blinders sorozat alkotója, Steven Knight jegyzi. A film zenéjét a Radioheadből ismert Jonny Greenwood szerezte. Kristen Stewart korábban elmondta, hogy Diana eljátszásában számára a legnagyobb feladatot a helyes akcentus megtalálása jelentette. Diana hercegnő halálának 25. évfordulója 2022-ben lesz.

Olvasnál még Diana hercegnőről?

Exit mobile version