Sztárok

Kristen Stewart alakítja Diana hercegnőt

Az Alkonyat színésznője élete egyik legnagyobb kihívása előtt áll: Diana hercegnő bőrébe kell bújnia a chilei zseni, Pablo Larraín új filmjében.

Pablo Larraín ért ahhoz, hogy a történelem ikonikus nőiről készítsen filmet, amit már a Jackieben is bizonyított, ahol Natalie Portman nyújtotta élete egyik legjobb alakítását Jackie Kennedy szerepében. Az a film az elnök meggyilkolása utáni rövid időszakot mutatta be, és a rendező most sem a teljes életre kíván fókuszálni, csupán csak néhány napot fedne le belőle. A Spencer címre hallgató mozi azt a Sandringham-kastélyban töltött hétvégét mutatja majd be, amikor Diana eldöntötte, hogy elválik Károly hercegtől, ugyanis nem működik a házasságuk. A rendező a főszerepet a fantasztikusan tehetséges Kristen Stewartra osztotta – írta az MTI.

Kristen Stewart idén januárban, az Árok című filmjbe bemutatóján (fotó: Tommaso Boddi/WireImage)

Kristen Stewart idén januárban, az Árok című filmjbe bemutatóján (fotó: Tommaso Boddi/WireImage)

Larraín egy anti-tündérmesében gondolkodik, mert még a tündérmesékben a lány végül hercegnővé válik, itt pont a fordítottja történik: a lány nem akar hercegnő lenni, inkább élné tovább a saját életét, ezért elmegy. A forgatókönyvet Steven Knight írta, aki készített már néhány jó filmet, például a Tom Hardy főszereplésével készült Locke-t. Kristen Stewart azért is izgalmas választás Diana szerepére, mert egy elég megosztó színésznő, akinek az Alkonyat-filmek után szintén meggyűlt a baja a bulvármédiával és az emberek haragjával. 2013-ban egyszer már készült egy Diana film Naomi Watts főszereplésével, ám az elég nagyot bukott.

Olvasnál még Diana hercegnőről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top