nlc.hu
Sztárok

C. Ronaldo és Georgina Rodríguez járványügyi szabályokat szegett

Cristiano Ronaldo és barátnője nem tartotta be a járványügyi szabályokat, és le is buktak

A sztárpár Georgina Rodríguez születésnapját hómobilon ünnepelte, és a kiruccanásuk miatt már a rendőrség is vizsgálódik.

Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez a napokban ünnepelte 27. születésnapját. A Corriere dello Sport szerint a sztárpár a nagy napot egy sípályán ünnepelte meg, amivel csak egy baj van,  Olaszországban a világjárvány miatt bevezetett szabályozások ugyanis megtiltják a városok közötti utazásokat.

Ráadásul Ronaldoék saját magukat buktatták le, Georgina Rodríguez ugyanis az Instagram-oldalára posztolt is születésnapi hómobilozásról. Igaz, azt később törölte, miután rájött, hogy ebből baj lehet, írja a Blikk.

A felvétel, amit az internet azért megőrzött, az észak-olaszországi Courmayeur üdülőhelyen készült, és úgy hírlik, hogy a pár az éjszakát egy hivatalosan bezárt szállodában töltötte. A rendőrség már vizsgálódik is az ügyben, és Ronaldo és Rodríguez a szabályok megszegése miatt számíthat némi pénzbüntetésre. 

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid spanyol labdarúgóklub portugál csatára a fia, Cristiano és a barátnője, Georgina Rodríguez társaságában a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA zürichi Aranylabda-gáláján 2017. január 9-én.

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid spanyol labdarúgóklub portugál csatára a fia, Cristiano és a barátnője, Georgina Rodríguez társaságában a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA zürichi Aranylabda-gáláján 2017. január 9-én.(Fotó: MTI/EPA/Walter Bieri)

Járványhelyzet  Olaszországban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top